Home TOP NEWS Ένας στόχος… ο μεγαλύτερος όλων

Ένας στόχος… ο μεγαλύτερος όλων


Αυτό που λέχθηκε από τους συμμετέχοντες στη διάσκεψη τύπου είναι η μεγάλη επιθυμία και η δουλειά που θα γίνει για να επιστρέψει επιτέλους ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στις εξέδρες των γηπέδων.

Οι διαδοχικές αποτυχημένες χρονιές έχουν κάνει τους οπαδούς της ομάδας ιδιαίτερα διστακτικούς και αυτό φαίνεται από την «απουσία» τους από τα γήπεδα.

Το μέλος της διοίκησης και υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού Νίκος Χαραλαμπίδης το ανέφερε στην εισαγωγική του ομιλία…«Ο κόσμος πρέπει να επιστρέψει στο γήπεδο. Αυτό είναι μέσα στις προτεραιότητές μας»  είπε. 

Ο Νεόφυτος Λάρκου είπε ότι η επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο είναι για όλους ο μεγαλύτερος στόχος… «μεγαλύτερος στόχος είναι να φέρουμε πίσω τον κόσμο και αυτό θα το καταφέρουμε μόνο αν κάνουμε μία ομάδα αντάξια των προσδοκιών και η οποία θα τους δώσει αυτό που έχουν όλοι ανάγκη, την περηφάνια, νίκες και υλοποίηση των στόχων»

Γνωρίζει πολύ καλά ο Χένινγκ Μπεργκ ότι η ομάδα τα τελευταία χρόνια δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά και ότι ο κόσμος της έμεινε μακριά λέγοντας επίσης πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα να τον έχει στο πλευρό της… «Εύχομαι με τη δουλειά μου να κάνουμε τον κόσμο να επιστρέψει στο γήπεδο. Αν καταφέρουμε να δημιουργήσουμε μία καλή ατμόσφαιρα στο γήπεδο θα είναι πολύ βοηθητικό για την ομάδα, για να δίνουν οι παίκτες τον καλύτερο τους εαυτό. Βέβαια, ξέρουμε ότι για να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο θα πρέπει να τους δείξουμε πράγματα, να δείξουμε πόσο πολύ θέλουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Όπως γίνεται αντιληπτό υπάρχει παραδοχή και πλήρης αντίληψη του ότι για να επιτευχθεί αυτός ο μέγιστος στόχος θα πρέπει και η ομάδα να παρουσιάσει κάτι πολύ καλό.

Ευελπιστούμε ότι μέσα από την καλή παρουσία φέτος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τα υπολοιπα «καλά» απλά θα προκύψουν και ένα από αυτά είναι να ξαναδούμε γεμάτα γήπεδα στους αγώνες της ομάδας μας.