Home TOP NEWS Έστειλε τις επιστολές η ΟΜΟΝΟΙΑ και περιμένει τον ΚΟΑ

Έστειλε τις επιστολές η ΟΜΟΝΟΙΑ και περιμένει τον ΚΟΑ


Περιμένουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ την απάντηση του ΚΟΑ στις επιστολές που απέστειλε μέσω των οποίων ξεκαθαρίζει με τον πλέον επίσημο τρόπο τη θέση της για το Μακάρειο στάδιο. Το διοικητικό συμβούλιο του οργανισμού συνεδρίασε την περασμένη Δευτέρα ωστόσο δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη αυτές τις μέρες.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αιτείται σε πρώτη φάση την παύση της λειτουργία του γηπέδου της Λευκωσίας λόγω ακαταλληλότητας, ενώ την ίδια ώρα ζητά όπως κατεδαφιστεί το στάδιο και ανοικοδομηθεί για να χρησιμοποιηθεί, ως ένα σύγχρονο πλέον γήπεδο, για τις ανάγκες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αλλά και κάποιων προσφυγικών σωματείων. Θυμίζουμε ότι η ιδιοκτησία του γηπέδου θα παραμείνει στο κράτος και το μόνο που ζητά η ομάδα μας είναι να το διαχειρίζεται.

Η διοίκηση προτίθεται να αναλάβει εξολοκλήρου το κόστος αυτών των εργασιών με τον ΚΟΑ να έχει στα χέρια του μία πρόταση η οποία θα είναι προς το συμφέρον του αθλητισμου και γενικότερα της κοινωνίας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αναμένει μέσα στην επόμενη εβδομάδα κάποια αντίδραση από τον οργανισμό. Αυτό που η διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ περιμένει είναι να καλεστεί από τον ΚΟΑ για να γίνει μία κατ’ ιδίαν συζήτηση των δύο πλευρών και αν υπάρχει έδαφος να προχωρήσει η διαδικασία στο επόμενο στάδιο.