Home TOP NEWS Η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας

Η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας


Ολοκληρώθηκε η δημοσιογραφική διάσκεψη για την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Φετινό σλόγκαν: «Μια ζωή μαζί σου»

Στο χώρο του συνεδριακού κέντρου του ΓΣΠ βρέθηκαν και οι παλαίμαχοι παίκτες, Σωτήρης Καιάφας, Ανδρέας Κανάρης, Τάκης Μαυρής και Ράινερ Ράουφμαν.

Στο πάνελ οι Λώρης Κυριάκου, Νίκος Χαραλαμπίδης, Σωτήρης Καιάφας, Ράινερ Ράουφμαν, Ανδρέας Κανάρης και ο εκπρόσωπος τύπου Ανδρέας Δημητρίου.

Ανδρέας Δημητρίου: «Καλωσορίσατε στη συνέντευξη τύπου. Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας. Ευχαριστούμε, πέραν των ανθρώπων που είναι στο πάνελ, τον κύριο Τάκη Μαυρή που είναι εδώ εκ μέρους του ομίλου παλαιμάχων».

Λώρης Κυριάκου: «Σας καλωσορίζω και σας ευχαριστώ. Με την παρουσίαση που θα έχουμε αργότερα είναι η βοήθεια που θέλουμε από τα ΜΜΕ για να προβάλουμε αυτή την προσπάθεια. Θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μία και μοναδική. Δεν υπάρχει για εμάς κανένας διαχωρισμός εταιρίας ποδοσφαιρικού τμήματος, κόσμους, παλαιμάχων. Στέλνουμε μήνυμα, ύστερα από όσα συμβαίνουν με Primetel και γήπεδο ότι είμαστε όλοι ενωμένοι για να μπορέσει αυτό το οικοδόμημα να πάει μπροστά και να αντιμετωπίσουμε όλους του κινδύνους που είναι αρκετοί».

Νίκος Χαραλαμπίδης: «Σκοπός μας είναι να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα. Δεν γίνεται να παίζουμε χωρίς κόσμο, είναι αναπόσπαστο μέρος ενός αγώνα ο οποίος θα πρέπει να είναι γιορτή. Θα δείτε σε λίγο ότι σημείο αναφορά αποτελούν οι χαμηλές τιμές, τόσο για τις ανανεώσεις όσο και για τους νέους κατόχους. Θα υπάρξουν και ευκολίες πληρωμής για τον κόσμο που δυσκολεύεται. Θέλουμε τον 12ο παίκτη μας στο γήπεδο. Λάβαμε υπόψιν αρκετούς παράγοντες με πρώτο και καλύτερο ότι η ομάδα μας αποτελείται από κόσμο της εργατιάς και θα έπρεπε το εισιτήριο μας να είναι προσιτό. Οραματιζόμαστε μία ισχυρή ΟΜΟΝΟΙΑ και γίνονται όλες οι κινήσεις για να είναι ξανά πρωταγωνίστρια. Ευχαριστώ τα τρία ιερά τέρατα της ιστορίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ οι οποίοι με την παρουσία τους στέλνουν και αυτοί το δικό του μήνυμα. Το σλόγκαν είναι … μια ζωή μαζί σου! Μόνο ο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ γνωρίζει και ειδικά στην πρόσφατη ιστορία το τι πρόσφερε και τι συνεχίζει να προσφέρει στην ομάδα του. Θα είμαστε πάντα δίπλα στον κόσμο».

Ανδρέας Κανάρης: «Είμαστε παλιοί παίκτες και παίζαμε στις καλές εποχές και μαθημένοι να παίζουμε σε γεμάτα γήπεδα. Είναι κρίμα για ένα παίκτη να παίζει σε άδειες κερκίδες. Τον κόσμο το έχουμε ταλαιπωρήσει πολύ. Νομίζω τώρα θα γίνουν  πιο σωστές επιλογές και η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρωταγωνιστήσει ξανά και ο κόσμος θα γεμίσει ξανά τα γήπεδα. Κάνουμε έκκληση στον κόσμο να βοηθήσει και να αγοράσει τα διαρκείας ελπίζοντας ότι θα πάνε όλα καλά».

Σωτήρης Καιάφας: «Σας καλωσορίζω. Υπήρξαμε παλιές δόξες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και γνωρίζουμε κάποια πράγματα. Ξέρουμε πως συμπεριφέρεται ο κόσμος. Τον γνωρίζω χρόνια και ο κόσμος χωρίς να δει κάποια πράγματα που θα του αρέσουν δεν θα έρθει να αγοράσει εισιτήριο. Αυτό δεν πρέπει φέτος να ισχύσει. Πρέπει ο κόσμος να έρθει από τώρα κοντά. Εύχομαι με όλη μου την καρδιά να πάνε όλα καλά».

Ράινερ Ράουφμαν: «Γεια σας. Ξέρουν όλοι τι σημαίνει ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Παρακαλώ τον κόσμο να βοηθήσει με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας».

Φωτορεπορτάζ από την παρουσίαση: