Home TOP NEWS «Καθήκον μας να βρεθούμε στο πλευρό της ομάδας»

«Καθήκον μας να βρεθούμε στο πλευρό της ομάδας»


Ανακοίνωση εξέδωσε το Fan Club Λακατάμιας μέσω της οποίας καλεί τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να δώσει μαζικό παρόν στις εξέδρες για να ζωντανέψει ξανά το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Παράλληλα συγχαίρει τη διοίκηση για τις μειωμένες τιμές των εισιτηρίων διαρκείας και στέλνει μήνυμα σε όσους προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την αγάπη του ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ.

Αναλυτικά:

«Η Ομόνοια μας, μας χρειάζεται πιο πολύ από ποτέ. Ας αποδείξουμε το μεγαλείο του πράσινου λαού για ακόμη μια φορά.

Όπως τοποθετούμαστε στις διάφορες αποτυχίες των τελευταίων χρόνων, πρέπει να τοποθετούμαστε και για όλα τα θετικά. Δεν μπορούμε λοιπόν να μην συγχαρούμε την διοίκηση της ομάδας μας για την κίνηση της να μειώσει τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την περίοδο 2019-2020 και επίσης να εκφράσουμε την ευχαρίστηση μας για το ότι φαίνεται πως έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους συνειδητοποιημένους οι οποίοι δείχνουν να αντιλαμβάνονται την πίκρα που διακατέχει τον Ομονοιάτη τα τελευταία χρόνια.

Καθήκον μας λοιπόν είναι να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια και στην πιο κρίσιμη καμπή στα χρονικά του ΑΣΟΛ να βρεθούμε στο πλευρό της ομάδας μας και να την σπρώξουμε όλοι μαζί στο δρόμο των επιτυχιών.

Επίσης τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί η ημερομηνία κατά την οποία θα υπάρχει συνεργείο για έκδοση εισιτηρίων διαρκείας στον σύνδεσμο μας.

Υ.Γ: Ας δώσουμε ένα γερό μάθημα στα διάφορα μικρά ανθρωπάκια που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την απέραντη αγάπη του Ομονοιάτη για την ομάδα του.

Καιρός να ζωντανέψουμε το κυπριακό ποδόσφαιρο, τα λέμε στη μάχη της κερκίδας. Σας περιμένουμε όλους».