Home TOP NEWS Οι πρώτες τοποθετήσεις του Λούφτνερ

Οι πρώτες τοποθετήσεις του Λούφτνερ


Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επισημοποίηση του ως ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, έκανε ο Μίχαελ Λούφτνερ στην επίσημη ιστοσελίδα της Κοπεγχάγης. Ο Τσέχος αμυντικός αναφέρθηκε στο νέο ξεκίνημα της καριέρας, δηλώνοντας ανυπόμονος να αρχίσει με την ΟΜΟΝΟΙΑ, ενώ τόνισε πως επιθυμεί να παίξει και πάλι ποδόσφαιρο μετά τη μεγάλη αποχή λόγω τραυματισμού.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Η αντιμετώπιση που είχα από την Κοπεγχάγη κατά τη διάρκεια του τραυματισμού ήταν πολύ καλή και τώρα ήρθε η ώρα να πάρω αγώνες στα πόδια μου για να επιστρέψω και να εξελιχθώ. Έχω ακόμα πολλά να μάθω ως ποδοσφαιριστής και αυτή είναι μια νέα καλή εμπειρία, από την οποία μπορώ να πάρω πολλά καλά πράγματα. Ανυπομονώ να ξεκινήσω στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τώρα αυτό που θέλω είναι να παίξω και πάλι ποδόσφαιρο μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα».

Για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας μίλησε ο προπονητής της Κοπεγχάγης, Στάλε Σολμπάκεν. Δήλωσε ότι ο δανεισμός του Λούφτνερ θα τον βοηθήσει για την πορεία του, ενώ αναφέρθηκε και στον Μπεργκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα είναι δύσκολο να παίξει στην Κοπεγχάγη με τον ανταγωνισμό που έχουμε τώρα και για αυτό η λύση του δανεισμού ήταν η ιδανικότερη επιλογή για όλους. Παράλληλα, θα έχει προπονητή τον Χένινγκ Μπεργκ στην Κύπρο, που είναι εξειδικευμένος προπονητής και  δουλεύει με τις ίδιες τακτικές στην άμυνα, όπως εμείς. Η συμφωνία έχει νόημα τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα. Ο Μίχαελ είναι ένας νέος παίκτης που πέρασε πολλές δυσκολίες από την αρχή και είναι θετικό ότι τώρα που έχει την ευκαιρία για μια νέα αρχή, σε ένα νέο περιβάλλον, όπου θα παρακολουθούμε την πορεία του».