Home TOP NEWS Προσεχώς… μεταγραφικές προσθήκες!

Προσεχώς… μεταγραφικές προσθήκες!


Εντός της εβδομάδας, πιθανότατα από την Τετάρτη, έρχονται ανακοινώσεις για μεταγραφές. Μίχαελ Λούφτνερ και Τιάγκο Φερέιρα είναι ήδη ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, υπάρχει συμφωνία με τον Ζοέλ Περέιρα και το μόνο που απέμεινε είναι η επίσημη ανακοίνωση, ενώ η ομάδα μας προχωρά και στην απόκτηση του τερματοφύλακα Ουζόχο.

Υπάρχουν κι άλλες, πολλές ανοικτές θέσεις στο ρόστερ με την ομάδα προγραμματισμού να έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με κάποιους ποδοσφαιριστές, με μερικούς εκ των οποίων οι επαφές είναι σε προχωρημένο στάδιο.

Με την προσθήκη ακόμη ενός κεντρικού αμυντικού και ενός αριστερού ακραίου μπακ κλείνουν οι μεταγραφές που θα αφορούν στην αμυντική γραμμή.

Γίνεται προσπάθεια για την απόκτηση ενός ποιοτικού ανασταλτικού μέσου, ενός πιο δημιουργικού ποδοσφαιριστή για το κέντρο αλλά και για 1-2 εξτρέμ οι οποίοι να διαθέτουν ποδοσφαιρική ποιότητα και ταχύτητα.

Εντός της εβδομάδας θα προκύψουν ανακοινώσεις. Δεν αναμένεται ότι θα κλείσουν όλες οι θέσεις μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας καθώς όπως έχουμε αναφέρει πρόσφατα, θα είναι χρήσιμο να υπάρχει δυνατότητα για μεταγραφές αργότερα, εντός της προβλεπόμενη περιόδου, στο ενδεχόμενο να προκύψουν κάποιες καλύτερες περιπτώσεις παικτών ή στο ενδεχόμενο να χρειάζεται να γίνουν διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ.