Home TOP NEWS Στασιμότητα στο θέμα Κατελάρη

Στασιμότητα στο θέμα Κατελάρη


Στάσιμο παραμένει για την ώρα το θέμα στην περίπτωση του Φάνου Κατελάρη. Το μέλλον του ποδοσφαιριστού είναι αβέβαιο, ενώ έχουν δείξει ενδιαφέρον αρκετές ομάδες για την περίπτωση του.

Ως γνωστόν η υπόθεση ξεκίνησε από τις δύο προτάσεις που του προτάθηκε από την ομάδα μας και ο Φάνος τις απέρριψε. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν άλλαξαν απόφαση και πρόθεση είναι όπως βρεθεί η χρυσή τομή και ο Κατελάρης να συνεχίσει στην ομάδα μας. Από την άλλη, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε αρκετές φορές το ενδιαφέρον για κάτι διαφορετικό, με την περίπτωση του Παναθηναϊκού να τον ενδιαφέρει. Η πρόταση που ήρθε όμως από την ελληνική ομάδα δεν έβρισκε σε καμία περίπτωση σύμφωνη την ομάδα μας και απορρίφθηκε. Οι πληροφορίες από την Ελλάδα αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός θα επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει ακόμη συμβεί. Επιπλέον, ενδιαφέρον για την περίπτωση του Κατελάρη έχει δείξει και η ΑΕΚ Λάρνακας κάνοντας μάλιστα επίσημη προσέγγιση στην ομάδα μας με δύο προσφορές. Αμφότερες όμως έχουν απορριφθεί, μιας και η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει τοποθετήσει ψηλά τον οικονομικό πήχη για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή.

Πιθανόν εντός των ημερών να έχουμε νέα εξέλιξη στο θέμα, ενώ δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας να υπάρχει οριστική κατάληξη.