Home TOP NEWS Θέλει την σιγουριά στις μεταγραφές

Θέλει την σιγουριά στις μεταγραφές


Δεν είναι καθόλου τυχαία η προσπάθεια ένταξης στο ρόστερ ποδοσφαιριστών από την εγχώρια αγορά. Ο Τιάγκο είναι κλειστός, για τον Κορέια της Νέας Σαλαμίνας υπήρξε ενδιαφέρον ενώ για τον Ζοέλ Περέιρα κρούση στην Δόξα. Υπάρχει την ίδια στιγμή αναμονή για την περίπτωση Ρομπέρζ του Απόλλωνα.

Είναι φανερό ότι μέλημα της ομάδας προγραμματισμού είναι να εντάξει στο ρόστερ παίκτες ποιοτικούς και παράλληλα γνώστες της Κυπριακής πραγματικότητας οι οποίοι θα μπορέσουν να δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα και έτοιμους να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις και στόχους που τίθενται φέτος.

Ο Τιάγκο έδειξε δείγματα των ικανοτήτων του την τελευταία διετία στην Νέα Σαλαμίνα, το ίδιο και ο Κορέια, ο Ρομπέρζ είναι ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς που ήρθαν τα τελευταία χρόνια να παίξουν στο Κυπριακό πρωτάθλημα ενώ ο Ζοέλ Περέιρα είναι σε νεαρή ηλικία και παρουσίασε κάποια πολύ καλά δείγματα γραφής.

Είναι καλές επιλογές για την ΟΜΟΝΟΙΑ και οι τέσσερις στους οποίου γίνεται η αναφορά ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχουν κι άλλοι παίκτες από Κύπρο που να ενδιαφέρουν.