Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Θετική παρουσία για την πρωταθλήτρια ΟΜΟΝΟΙΑ U15 στην Γερμανία!

Θετική παρουσία για την πρωταθλήτρια ΟΜΟΝΟΙΑ U15 στην Γερμανία!


Με αρκετά καλό απολογισμό επέστρεψε στην Κύπρο χθες η αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U15, η οποία συμμετείχε σε διεθνές τουρνουά στη Γερμανία. Οι πρωταθλητές βρέθηκαν στην πόλη Βέχτα από τις 6 μέχρι τις 10 Ιουνίου, διάστημα στο οποίο έδωσαν επτά αγώνες απέναντι σε ομάδες από την Πολωνία, την Ουγγαρία, τη Γερμανία και τη Φινλανδία έχοντας τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες με συντελεστή τερμάτων 10 υπέρ και 3 κατά.

Το μεγαλύτερο κέρδος για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας ήταν οι πολύτιμες εμπειρίες που αποκόμισαν με τη συμμετοχή τους στο τουρνουά. Μέτρησαν δυνάμεις απέναντι σε συλλόγους του εξωτερικού, παρουσίασαν ένα αρκετά καλό πρόσωπο και έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας.

«Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία για τους ποδοσφαιριστές μας. Την πρώτη μέρα δεν παρουσιάσαμε το πρόσωπο που θέλαμε, καθώς η ομάδα φάνηκε κουρασμένη από τις υποχρεώσεις των τελευταίων ημερών και το ταξίδι, όμως τη δεύτερη μέρα ανέβηκε και παρουσιάστηκε σαφώς πιο βελτιωμένη», το σχόλιο του προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U15, Γιώργου Ιωάννου.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ
BUDAPEST HONVED – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-0
ESSEN – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-1
ΟΜΟΝΟΙΑ – JLZ EMSCLAND 0-0

ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ
FC HONKA – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-1
ΟΜΟΝΟΙΑ – WIDZEW LODZ 2-0
LANGFORDEN – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-3

ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ
ESSEN – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-3