Home TOP NEWS Τρεις πολύ δυνατές εσωτερικές προσθήκες

Τρεις πολύ δυνατές εσωτερικές προσθήκες


Τρεις παίκτες, των οποίων την καλή απόδοση στερήθηκε πέρσι η ΟΜΟΝΟΙΑ, θα προσπαθήσουν να κάνουν στη νέα χρονιά ένα διαφορετικό ξεκίνημα και να δώσουν αυτά που για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να προσφέρουν πέρσι.

Πρόκειται για τους Κωνσταντίνο Παναγή, Δημήτρη Χριστοφή και Ματ Νταρμπισάιρ.

Ο 24χρονος τερματοφύλακας ανανέωσε πριν από λίγο διάστημα το συμβόλαιο του, η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε να τον πιστεύει και τον «έδεσε» στο ρόστερ για χρόνια. Θα ξεπεράσει όπως δηλώνει και ο ίδιος σύντομα το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί και θα μπει με την ομάδα στην προετοιμασία για να «παλέψει» στα ίσα για τη θέση του βασικού στον άσο με τον τερματοφύλακα που θα επιλεγεί ως μεταγραφή. Πέντε συμμετοχές πέρσι είναι ασφαλώς πολύ λίγες, ειδικά έχοντας ως πρώτο τερματοφύλακα τον ασταθή Μεχίας, και φέτος όλοι ελπίζουμε ότι τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά για τον Κωνσταντίνο.

Ο Δημήτρης Χριστοφή τα πάει περίφημα το τελευταίο διάστημα. Κάνει διπλές προπονήσεις, δουλεύει ακατάπαυστα για ανεβάζοντας συνεχώς τον ρυθμό του και μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας θα βρίσκεται στο επίπεδο ετοιμότητας των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών. Ένας καλός Δημήτρης Χριστοφή μπορεί να γίνει εντός του γηπέδου ασυγκράτητος, είδαμε όλοι στο παρελθόν τι μπορεί να κάνει, και να αποτελέσει παίκτη κλειδί για την φετινή προσπάθεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Αφήνουμε τελευταίο τον Νταρμπισάιρ. Δύο γκολ σε μία σεζόν για έναν επιθετικό της κλάσης του Ματ δεν είναι λίγα, είναι ωσάν να μην υπήρξαν. Ένας δεινός σκόρερ ο οποίος έμεινε μακριά, για διάφορους λόγους, από τον καλό του εαυτό μία ολόκληρη χρονιά θα θέλει ασφαλώς να επανέλθει. Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι με τις αλλαγές που γίνονται στην ομάδα, με τους νέους του συμπαίκτες οι οποίο θα είναι οπωσδήποτε καλύτεροι από αυτούς που αποχώρησαν, θα μπορέσει και ο ίδιος να παρουσιάσει ξανά την αποτελεσματικότητα του στο σκοράρισμα και να γίνει και πάλι πρωταγωνιστής.