Home TOP NEWS Ξεκαθαρίζει του Κατελάρη εντός των ημερών

Ξεκαθαρίζει του Κατελάρη εντός των ημερών


Για τον Φάνο Κατελάρη εξέφρασαν ενδιαφέρον μέχρι στιγμής ο Παναθηναικός και η ΑΕΚ Λάρνακα. Μάλιστα οι κιτρινοπράσινοι κατέθεσαν δύο προτάσεις τις οποίες η ΟΜΟΝΟΙΑ απέρριψε και κρίνεται δύσκολο αυτή τη στιγμή να επανέλθουν. Από την άλλη οι Νταμπίζας και Δώνης θέλουν τον Φάνο στον ΠΑΟ ωστόσο θεώρησαν ότι μπορούν να τον αποκτήσουν χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα. Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει και αν οι τριφυλλοφόροι της Αθήνας επανέλθουν με μία λογική πρόταση τότε ενδεχομένως να μπορέσει να γίνει συζήτηση.

Από κει και πέρα η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να επεκτύνει τη συνεργασία της με τον νεαρό, του κατέθεσε ήδη δύο προτάσεις τις οποίες ο παίκτης απέρριψε και αναμένεται ότι πολύ σύντομα οι δύο πλευρές, οι οποίες είναι σε συνεχή επικοινωνία και ανοικτή γραμμή, θα καθίσουν ξανά στο τραπέζι της συζήτησης για να βρεθεί η χρυσή τομή και να βάλει ο Κατελάρης την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο.

Η τρέχουσα εβδομάδα θα είναι μάλλον η καθοριστική στο όλο ζήτημα το οποίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.