Home TOP NEWS Απογευματινή προπόνηση σήμερα, ρεπό αύριο και διπλή την Δευτέρα

Απογευματινή προπόνηση σήμερα, ρεπό αύριο και διπλή την Δευτέρα


Μετά το χθεσινό φιλικό με την Ζάμαλεκ και την πενθήμερη προετοιμασία στην Κυπερούντα, η ομάδα επέστρεψε στην Λευκωσία και θα προπονηθεί ξανά σήμερα. ο Χένινγκ Μπεργκ έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές για αύριο Κυριακή και άπαντες επιστρέφουν την Δευτέρα στο «Ηλίας Πούλλος» για μια τελευταία διπλή προπόνηση επί κυπριακού εδάφους, πριν την αναχώρηση της Τρίτης για Πολωνία.

Επιστροφή στην Λευκωσία και ξανά προπόνηση λέει το πρόγραμμα για σήμερα, σε πιο χαλαρούς ρυθμούς ωστόσο μετά και το χθεσινό φιλικό. Κρίθηκε αναγκαίο από το τεχνικό επιτελείο όπως πάρουν ρεπό για αύριο οι ποδοσφαιριστές μετά τις συνεχόμενες διπλές προπονήσεις. Βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή της προετοιμασίας και τα πόδια των παικτών είναι ακόμη βαριά, γι’ αυτό χρειάζεται να ξεκουραστούν λίγο. Έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν λίγο και σε επιτρεπτά όρια και να επιστρέψουν στην δουλειά και πάλι από βδομάδας.

Η ομάδα θα πραγματοποιήσει διπλή προπόνηση την Δευτέρα και την Τρίτη θα αναχωρήσει για Πολωνία, εκεί όπου θα γίνει και η πιο σημαντική δουλειά ενόψει της νέας σεζόν.