Home TOP NEWS Άρχισε στα 26, τελείωσε στα 21

Άρχισε στα 26, τελείωσε στα 21


Οι ποδοσφαιριστές που μπήκαν στο χθεσινό φιλικό με την Μπειτάρ είχαν μέσο όρο ηλικίας τα 26 χρόνια (25,7 για την ακρίβεια).

Νικολάου, Λούφτνερ, Λανγκ, Περέιρα, Μανρίκε, Κατελάρης, Γκόμες, Άλβες, Χριστοφή, Τιάγκο, Νταρμπισάιαρ ήταν στην εντεκάδα.

Ένας αρκετά καλό αριθμός για μία ομάδα που θέλει να δημιουργήσει για το μέλλον.

Το εντυπωσιακό ωστόσο είναι το αντίστοιχο νούμερο όταν ολοκληρώθηκε το παιχνίδι. Όσοι ήταν στο γήπεδο με το τελικό σφύριγμα της λήξης είχαν μέσο όρο ηλικίας τα 21 χρόνια. Δεν έγιναν αλλαγές στα τελευταία λεπτά. Το μίνιμουμ του αγωνιστικού χρόνου που πήρε ο κάθε παίκτης χθες ήταν μισή ώρα. Οι τελευταίοι που μπήκαν στο παιχνίδι ήταν οι Χαραλάμπους, Λοίζου και Μαυρίας στο 62ο λεπτό.

Κυριακίδης, Κούσουλος, Παναγιώτου, Λοίζου, Χαραλάμπους, Ραμίρεζ, Μόντες, Αλβες, Μαυρίας, Λοίζου και Κακουλής ήταν οι έντεκα που ολοκλήρωσαν τον αγώνα.

Είναι ένα στοιχείο το οποίο δείχνει ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει πολύ μεγάλη σημασία στη δημιουργία ενός συνόλου το οποίο θα έχει μέσα τόσο την εμπειρία αλλά και την φρεσκάδα και το…νιάτο  θέλοντας πάνω σε νεαρούς παίκτες να κτίσει για τα επόμενα χρόνια.