Home TOP NEWS Χρειάζεται βελτίωση μέρα με τη μέρα

Χρειάζεται βελτίωση μέρα με τη μέρα


Σε κανένα δεν άρεσε η απόδοση της ομάδας στο πρώτο φιλικό, με τον καθένα από εμάς να έχει διαφορετική άποψη. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι η ομάδα ήταν τραγική και φέτος θα έχουμε τα ίδια, άλλοι λένε ότι ήταν απλά το πρώτο φιλικό. Το πιο σημαντικό ωστόσο είναι μέσα από τα φιλικά η ομάδα να βελτιώνεται και να είναι έτοιμη τη στιγμή που πρέπει.

Αυτή η στιγμή είναι ασφαλώς οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας, δηλαδή με την έναρξη του πρωταθλήματος. Λέμε ξανά ότι τα φιλικά είναι αποκλειστικά και μόνο για τους προπονητές, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αρκετά πράγματα με το ρόστερ που έχουν στη διάθεση τους. Αυτό κάνει και ο Μπεργκ, βλέποντας την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του. Η δουλειά του Νορβηγού αλλά και του υπόλοιπου προπονητικού τιμ, είναι μέσα από τα φιλικά η ομάδα να βελτιώνεται σταδιακά και να μειώνονται στο ελάχιστο τα όποια λάθη γίνονται. Να περάσει στους παίκτες τα «θέλω» του αλλά και την φιλοσοφία του και να αρχίσει σιγά σιγά να χτίζεται η ομάδα. Είναι παράλογο να βγάζουμε συμπεράσματα από το πρώτο φιλικό και με ένα ρόστερ το οποίο χρειάζεται ακόμη αρκετές προσθήκες. Τα συμπεράσματα θα βγουν με την έναρξη του πρωταθλήματος, εκεί όπου δεν χωρούν δικαιολογίες.

Το απόγευμα η ΟΜΟΝΟΙΑ θα δώσει το δεύτερο της φιλικό επί πολωνικού εδάφους και με βάση αυτών που γράψαμε πιο πάνω, αναμένουμε τη βελτίωση που χρειάζεται.