Home TOP NEWS Ειδικό πρόγραμμα για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας

Ειδικό πρόγραμμα για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας


Την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα μας πραγματοποίησε χθες ο Ερίκ Μποτεάκ, αμέσως μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής έκανε ατομικό πρόγραμμα και θα χρειαστεί κάποιες μέρες για να φτάσει στα επίπεδα ετοιμότητας που χρειάζεται.

Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό μιας και ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής προέρχεται από μεγάλο διάστημα αποχής. Η τελευταία φορά που αγωνίστηκε ήταν στις 25 Απριλίου και έτσι χρειάζεται ειδικό χειρισμό. Έκτοτε και πριν έρθει στην ΟΜΟΝΟΙΑ, έκανε ατομικό και μόνος του. Ατομικό πρόγραμμα θα ακολουθεί και τώρα, ωστόσο σε διαφορετικές συνθήκες καθώς το τεχνικό επιτελείο και η ομάδα εκγύμνασης θα τον επιβλέπει με εξειδικευμένη διαχείριση.

Αυτό που βγαίνει προς τα έξω, είναι ότι ο Μποτεάκ θα κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, πρώτα όμως να φτάσει στα επίπεδα που πρέπει. Πιθανόν να πάρει κάποια λεπτά στα φιλικά επί κυπριακού εδάφους για να εκτιμηθεί η κατάσταση του και ακολούθως το τεχνικό επιτελείο θα πράξει αναλόγως.