Home TOP NEWS Φυσιολογική εικόνα για την εποχή…

Φυσιολογική εικόνα για την εποχή…


Η αλήθεια είναι πως όλοι περιμέναμε κάτι καλύτερο παρακολουθώντας για πρώτη φορά την ΟΜΟΝΟΙΑ να αγωνίζεται. Ήταν ωστόσο φανερό από την αρχή του φιλικού με την Μπειτάρ ότι οι παίκτες ήταν κάπως «βαρετοί», δεν είχαν άνεση στις κινήσεις τους στο γήπεδο και φάνηκε επίσης η έλλειψη ομοιογένειας.

Στην παρούσα φάση όλα τα παραπάνω είναι απόλυτα φυσιολογικά. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού ο Χένινγκ Μπεργκ ήταν ήρεμος και έδειξε να αισθάνεται καλά, παρά τη μέτρια παρουσία της ομάδας, δηλώνοντας πως γίνεται δουλειά για να μπορέσει να βγάλει η ομάδα την εικόνα που πρέπει, να μπορεί δηλαδή να παίζει κυριαρχικό και επιθετικό ποδόσφαιρο κάτι που αυτή τη στιγμή είναι αδύνατον να γίνει.

«Είμαστε ακόμα στην αρχή της προετοιμασίας» δήλωσε ο Νορβηγός τονίζοντας ότι είδε κάποια θετικά από το παιχνίδι ενώ διέκρινε και τις αδυναμίες.

Μέσα από ένα φιλικό παιχνίδι, ειδικά το πρώτο της σεζόν, δεν μπορεί κανείς να ολοκληρώσει εικόνα για μία ομάδα. Έχουμε μπροστά μας άλλον ένα μήνα πριν να αρχίσει το πρωτάθλημα και μέσα σε αυτό το διάστημα θα πρέπει να αναμένουμε τόσο την ενίσχυση όσο και το μοντάρισμα για να είμαστε πανέτοιμοι την στιγμή που θα έχει αξία.