Home TOP NEWS Μια μεγάλη διαφορά…

Μια μεγάλη διαφορά…


Ο σχεδιασμός της νέας ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει σχεδόν ολοκληρωθεί σε μεγάλο βαθμό. Δεν υπήρξαν μεταγραφές «μπαμ» υπό την έννοια ότι ήταν ευρέως γνωστοί στο κυπριακό κοινό, ήρθαν όμως παίκτες με παραστάσεις στα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου όπως το ισπανικό και το πορτογαλικό. Βιογραφικά βαριά πάντως υπήρχαν και στο περσινό ρόστερ (αρκεί κανείς να δει αυτό του Μότα ή του Αλμπίν) αλλά στο γήπεδο δεν έκαναν τη διαφορά. Για αυτό λέμε πως όλοι πρέπει να κρίνονται στο χορτάρι.

Υπάρχει πάντως μια σημαντική διαφορά μεταξύ των παικτών που προαναφέραμε και των φετινών. Οι περσινοί είχαν καλά βιογραφικά, είχαν προφανώς ικανότητες, αλλά είχαν και πτωτική πορεία στη καριέρα τους. Η πλειοψηφία όσων ήρθαν φέτος, ήταν βασικοί πέρσι στις ομάδες τους, κάποιοι είχαν και πρωταγωνιστικό ρόλο. Έρχονται με κίνητρο να κατακτήσουν κάποιο τίτλο και θα προσπαθήσουν να το κάνουν σε μια καλή φάση της καριέρας τους.

Θα πούμε ξανά πάντως πως όλοι στο γήπεδο κρίνονται. Στη θεωρία όμως οι κινήσεις φαίνονται καλές. Για να δούμε πόσο απέχει η θεωρία από την πράξη.