Home TOP NEWS Να είναι έτοιμη η ομάδα την χρονική στιγμή που χρειάζεται

Να είναι έτοιμη η ομάδα την χρονική στιγμή που χρειάζεται


Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να κάνουμε αναφορά στο νέο πρωτάθλημα όμως παίρνουμε την αφορμή από τα λεγόμενα του Χάρη Μαυρία χθες, αμέσως μετά το τέλος του φιλικού με την ΜπεΪτάρ. Ο Ελλαδίτης ανέφερε ότι θα πρέπει η ομάδα να είναι στον καλύτερο δυνατό βαθμό έτοιμη για τα δύο πρώτα παιχνίδια του νέου μαραθωνίου, να τα κερδίσει για να πάρει ψυχολογία και ώθηση για τη συνέχεια. Με Δόξα εκτός και Νέα Σαλαμίνα εντός αρχίζει τις υποχρεώσεις της η ΟΜΟΝΟΙΑ.

«Έχουμε χρόνο πριν το πρωτάθλημα όμως θεωρώ ότι τα δύο πρώτα παιχνίδια στη νέα σεζόν είναι πολύ σημαντικά. Δίνουν ψυχολογία και είναι σημαντικό ένα καλό ξεκίνημα» ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ έκανε λόγο και στην διακοπή που θα ακολουθήσει αυτών των δύο αγώνων και τη σημαντικότητα του να πάει η ομάδα σε αυτήν με το απόλυτο των βαθμών.

Όντως η ομάδα έχει πολλές μέρες μπροστά της πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος (23 Αυγούστου η πρεμιέρα) και μέσα στον μήνα που θα μεσολαβήσει θα την δούμε σε πολλά ακόμη φιλικά παιχνίδια, θα δούμε την τελική μορφή που θα πάρει το ρόστερ μέσα από την ενίσχυση που θα γίνει, ενώ το τελικό μοντάρισμα της ομάδας θα τελεστεί αφού το τεχνικό τιμ έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.