Home TOP NEWS Νέα επιστολή σε ΚΟΑ και Αρχή Αδειοδότησης για το Μακάρειο

Νέα επιστολή σε ΚΟΑ και Αρχή Αδειοδότησης για το Μακάρειο


Η επιστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στάλθηκε προς τον ΚΟΑ και προς την Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων την περασμένη Δευτέρα. Ουσιαστικά μέσα από αυτήν η ομάδα μας θέτει ερωτήματα προς την ανώτατη αθλητική αρχή σε σχέση με τις εργασίες που διεξάγονται το τελευταίο διάστημα στο Μακάρειο.

Αυτό που η ΟΜΟΝΟΙΑ ζητά και θέλει να μάθει είναι αν τα έργα που διεξάγονται στο συγκεκριμένο χώρο αφορούν στις υποδείξεις που έγιναν από την αστυνομία ώστε να πληρούνται οι προϋποθέσεις για την αστυνόμευση και την ασφάλεια.

Παράλληλα η ΟΜΟΝΟΙΑ διερωτάται πως έχει εξευρεθεί το ποσό εκείνο το οποίο απαιτείται για την υλοποίηση των έργων, τη στιγμή που ο ΚΟΑ έκανε πρόσφατα λόγο για οικονομικές αλλά και γραφειοκρατικές δυσκολίες.

Μέσα από την επιστολή η ΟΜΟΝΟΙΑ σημειώνει πως αν τα έργα που διεξάγονται δεν αφορούν στην έκθεση της αστυνομίας για τις ανάγκες του γηπέδου, τότε θα είναι παράνομο να αδειοδοτηθεί το Μακάρειο, ρίχνοντας ουσιαστικά το μπαλάκι στην Αρχη Αδειοδότησης Σταδίων.

Η επιστολή εστάλη από την ομάδα μας εγκαίρως καθώς θα κληθεί να δώσει στο συγκεκριμένο γήπεδο το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος και ήταν υποχρέωση της να λάβει τις απαραίτητες εγγυήσεις από τους συγκεκριμένους φορείς για την ασφάλεια της ομάδας και των φιλάθλων της.

Θυμίζουμε επίσης ότι ήταν απαίτηση του ΚΟΑ όπως τα έργα που αφορούν στις υποδείξεις της αστυνομίας να υλοποιηθούν με κονδύλι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η απάντηση που θα δώσει ο ΚΟΑ.