Home TOP NEWS Οι μεταγραφικές εκκρεμότητες πριν το ταξίδι στην Πολωνία…

Οι μεταγραφικές εκκρεμότητες πριν το ταξίδι στην Πολωνία…


Η ομάδα αναχωρεί την ερχόμενη Τρίτη για την Πολωνία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Το ρόστερ δεν είναι ακόμη συμπληρωμένο ωστόσο αναμένεται ότι οι μεταγραφικές εκκρεμότητες δεν θα αργήσουν να κλείσουν.

Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι η απόκτηση ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ. Έχει εντοπιστεί μία πολύ καλή περίπτωση, οι διεργασίες είναι σε εξέλιξη και πιθανόν εντός της επόμενης εβδομάδας να υπάρξει θετική κατάληξη.

Από κει και πέρα θα αποκτηθεί σίγουρα ποδοσφαιριστής για τα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής ενώ και στην θέση του επιτελικού μέσου υπάρχει ανάγκη και μελετάται μία πολύ καλή περίπτωση ενός έμπειρου ποδοσφαιριστή.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μέσα στο διάστημα στο οποίο θα παραμείνει η αποστολή στην Πολωνία, οι παίκτες που θα αποκτούνται θα ενσωματώνονται άμεσα στην ομάδα.

Επίσης είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι, το γεγονός ότι μένουν κάποιες θέσεις ακόμη ανοικτές έχει το λόγο του καθώς δίνει τη δυνατότητα στην επιτροπή προγραμματισμού σε συνεργασία πάντοτε με τον προπονητή, να προβούν σε τυχόν διορθωτικές κινήσεις που πιθανόν να χρειαστεί να γίνουν. Θα βγουν πιο ασφαλή συμπεράσματα στα φιλικά που θα δώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ στην Πολωνία.

Τουλάχιστον άλλες τέσσερις μεταγραφικές προσθήκες θα γίνουν μέσα στο προσεχές διάστημα.