Home TOP NEWS Πλάνο και σταθερότητα

Πλάνο και σταθερότητα


«Οι συνθήκες και το πρότζεκτ της ομάδας ήταν οι λόγοι που ήρθα στην ΟΜΟΝΟΙΑ». Λόγια… σχεδόν όλων των παικτών που ήρθαν από θεωρητικά υψηλότερο επίπεδο στην ομάδα μας. Μια ομάδα που πέρσι τερμάτισε 6η και δεν παίζει φέτος στην Ευρώπη. Τα όσα παρουσίασε όμως η ομάδα προγραμματισμού στους ποδοσφαιριστές, το τι σκέφτεται μακροπρόθεσμα για το ποδοσφαιρικό τμήμα ήταν αρκετά για να τους πείσουν.

Ένας ποδοσφαιριστής για να αφήσει την πατρίδα του και να μεταγραφεί σε άλλη ομάδα χρειάζεται καταρχάς αυτό, να πειστεί ότι πάει για να κερδίσει τίτλους, για να κάνει πράγματα είτε άμεσα είτε μακροπρόθεσμα. Και δεν ξέρουμε αν θα το πετύχει, αλλά η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή τη στιγμή, τούτη την εντύπωση δίνει. Αρκεί βέβαια να μείνει πιστή σε αυτό το πλάνο, ακόμα κι αν έρθουν κάποια στραβά αποτελέσματα. Είδαμε που μας έφερε το ράβε ξήλωνε.

Το πλάνο πάντως είναι μόνο ο ένας παράγοντας. Ο άλλος είναι η οικονομική σταθερότητα. Οι ατζέντηδες δεν φοβούνται να προτείνουν παίκτες, οι ποδοσφαιριστές δεν παίρνουν κακές συστάσεις. Ξέρουν πως όταν έρθουν, το μυαλό τους θα είναι αποκλειστικά στο ποδόσφαιρο. Η αλήθεια είναι πως είχε λείψει σε όλους μας αυτό το πράγμα, να ασχοληθούμε δηλαδή με ποδόσφαιρο.