Home TOP NEWS Σε τέτοια περίπτωση, η πίεση δεν αποφέρει καρπούς…

Σε τέτοια περίπτωση, η πίεση δεν αποφέρει καρπούς…


Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις του κόσμου καθώς έχουν περάσει αρκετές μέρες από την τελευταία ανακοίνωση μεταγραφής από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Πρέπει να καταλάβουμε όμως ότι σε τέτοιες περιπτώσεις η πίεση στην ομάδα προγραμματισμού δεν αποφέρει καρπούς και πιθανές βεβιασμένες κινήσεις μπορούν να φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα.

Είχαμε αναφερθεί και ξανά ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας, καθώς η ΟΜΟΝΟΙΑ απέκτησε ήδη οκτώ ποδοσφαιριστές σε θέσεις που «καιγόταν», ενώ κατάφερε να κρατήσει και σημαντικές μονάδες από το περσινό ρόστερ. Η ομάδα προγραμματισμού δουλεύει εντατικά και επί καθημερινής βάσεως για να προχωρήσει και στις υπόλοιπες προσθήκες. Τα μουρμουρητά και οι πιέσεις όμως γύρω από την ομάδα δεν βοηθούν κανένα και γνωρίζουμε καλά όλοι μας ότι οι βιαστικές επιλογές δεν βγαίνουν σε καλό τις περισσότερες φορές. Υπάρχουν ακόμη μέρες μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για Πολωνία και πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή.

Το πιο σημαντικό άλλωστε είναι να μας βγουν οι περισσότερες μεταγραφές που θα κάνουμε και να βοηθήσουν την ομάδα, όποτε κι αν γίνουν αυτές.