Home TOP NEWS Το πρώτο μέρος του χτισίματος

Το πρώτο μέρος του χτισίματος


Στην Κυπερούντα βρίσκεται από χθες η ΟΜΟΝΟΙΑ, εκεί όπου θα παραμείνει μέχρι και την Παρασκευή. Ουσιαστικά στο χωριό η ομάδα μας θα κάνει μια «μίνι» προετοιμασία και αποτελεί το πρώτο μέρος του χτισίματος, πριν την αναχώρηση στην Πολωνία για το βασικό στάδιο.

Το μέρος προσφέρεται για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, καθώς υπάρχουν όλες οι απαραίτητες εγκαταστάσεις και ασφαλώς μέσα σε επιτρεπτές καιρικές συνθήκες. Θα ήταν αδύνατο να έμενε η ομάδα στην Λευκωσία τέτοιες μέρες, καθώς η θερμοκρασία είναι στα ύψη. Το πιο σημαντικό είναι να γίνει η δουλειά και να είναι η αρχή για την σωστή προετοιμασία, μέχρι την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας. Μέρα με τη μέρα η ένταση στις προπονήσεις θα ανεβαίνει και εκεί είναι που θα πρέπει να γίνουν προσεκτικές κινήσεις, ούτως ώστε οι ποδοσφαιριστές να αντέξουν τους ρυθμούς.

Αγωνιστικά, οι Παναγή, Τζιωνής και Μαυρίας, θα συνεχίσουν το ατομικό πρόγραμμα ανεβάζοντας συνεχώς ρυθμό, ώστε το συντομότερο να ενταχθούν στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, που θα κριθεί αναλόγως με την βελτίωση της κατάστασης τους.