Home TOP NEWS Το ταξίδι στην Πολωνία και τα μεταγραφικά…

Το ταξίδι στην Πολωνία και τα μεταγραφικά…


Η ΟΜΟΝΟΙΑ αναχωρεί τα ξημερώματα για την Πολωνία. Στο προπονητικό κέντρο Μιστράλ θα γίνει το μοντάρισμα της φετινής ομάδας και για την ώρα υπάρχουν θέσεις κενές στο ρόστερ αλλά και κάποια ερωτηματικά τα οποία έχουν να κάνουν με την πλήρωση τους.

Για παράδειγμα… αν ο Κολοβός αποχωρήσει (όλα δείχνουν ότι εκεί καταλήγει το θέμα) τότε ανοίγει μία θέση για μεταγραφή. Αν ο Άλβες δεν ικανοποιήσει σε αυτή τη δοκιμαστική περίοδο τότε η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να κινηθεί για απόκτηση κάποιου άλλου μεσοεπιθετικού ποδοσφαιριστή.

Στην περίπτωση που οι δύο, για τους οποίους γίνεται αναφορά, αποχωρήσουν τότε θα υπάρχει δυνατότητα να γίνουν άλλες έξι μεταγραφές. Δεν είναι απαραίτητο να συμπληρωθούν όλες οι θέσεις που η ομάδα δικαιούται για ξένους παίκτες όμως, σύμφωνα με το πως εμείς κρίνουμε τις ανάγκες αυτή τη στιγμή, οι μεταγραφικές κινήσεις για αριστερό μπακ, επιτελικό μέσο, εξτρέμ αλλά και ανασταλτικό μέσο είναι απαραίτητες.

Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αποκτηθεί άλλος ένας κεντρικός αμυντικός αλλά και επιθετικός.

Η επιτροπή προγραμματισμού και ο προπονητής γνωρίζουν πολύ καλύτερα από τον κάθ’ ένα το τί χρειάζεται να γίνει, για να καταστεί το ρόστερ επαρκώς συμπληρωμένο.

Είναι σίγουρα καλό να περιορίζεται το ρίσκο στις επιλογές που γίνονται ωστόσο θα είναι επίσης καλό να μην υπάρξει και το άγχος της πίεσης του χρόνου για την πλήρη στελέχωση της ομάδας. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει για την ώρα, όμως είναι ένα δεδομένο που ενδεχομένως να αρχίσει να αλλάζει.

Γνωρίζουμε πάντως ότι γίνεται δουλειά νυχθημερόν και θα πρέπει να τονιστεί ότι οι περιπτώσεις παικτών που κυνηγά η ομάδα δεν είναι εύκολες και επενδύεται σε αυτές περισσότερος χρόνος καθότι αξίζει η αναμονή γι’ αυτούς. Έχουμε ξαναπεί ότι οι επόμενοι που θα αφιχθούν θα είναι ασφαλώς αυτοί που θα κάνουν την πραγματική διαφορά στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Καμία ομάδα δεν «κλείνει» το ρόστερ της από τα μέσα Ιουλίου, το μεταγραφικό παράθυρο είναι ανοικτό μέχρι το τέλος Αυγούστου, όμως όσο πιο σύντομα γίνει αυτό τόσο πιο έτοιμη θα μπορέσει να είναι μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.