Home TOP NEWS Άλλο ένα φιλικό για… δοκιμές

Άλλο ένα φιλικό για… δοκιμές


Το δεύτερο της φιλικό επί Κυπριακού εδάφους δίνει σήμερα στις 19:00 η ΟΜΟΝΟΙΑ, αντιμετωπίζοντας την ΑΕΛ στο «Τσίρειο». Θα είναι το έκτο συνολικά φετινό φιλικό προετοιμασίας της ομάδας μας, που έδειξε αρκετά καλά στοιχεία στο παιχνίδι με την Ανόρθωση το περασμένο Σάββατο. Όπως και τα προηγούμενα φιλικά, η τεχνική ηγεσία τα αντιμετωπίζει ως ευκαιρία για δοκιμές, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων τέλος του μήνα.

Το σημερινό φιλικό δεν θα είναι το μοναδικό εντός της τρέχουσας εβδομάδας, αφού αύριο Σάββατο είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, που θα είναι και η πρόβα τζενεράλε πριν από την πρεμιέρα. Αναμένεται ότι σήμερα κόντρα στην ΑΕΛ ο προπονητής της ομάδας θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν αρκετά στα προηγούμενα φιλικά, δοκιμάζοντας παράλληλα διάφορα σε σχηματισμό και θέσεις.

Ως γνωστόν δεν θα υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη του φιλικού. Μπορείτε ωστόσο να το ακούσετε με ζωντανή ηχητική μετάδοση από τη σελίδα μας καθώς και με ζωντανή ενημέρωση, όπως συνέβηκε και στο φιλικό με την Ανόρθωση.