Home TOP NEWS «Αναμένεται πως θα βρεθεί αρκετός κόσμος στο ΓΣΠ το ερχόμενο Σάββατο»

«Αναμένεται πως θα βρεθεί αρκετός κόσμος στο ΓΣΠ το ερχόμενο Σάββατο»


Ο Ανδρέας Δημητρίου, στις δηλώσεις του, αναφέρθηκε και στην προπώληση των εισιτηρίων για το επερχόμενο φιλικό με την Ανόρθωση. Τόνισε ότι παρόλο που είναι νωρίς να εκτιμηθεί που θα φτάσει η προσέλευση, εντούτοις υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και αναμένεται να βρεθεί αρκετός κόσμος το απόγευμα του Σαββάτου στο ΓΣΠ.

Η δήλωση του:

«Υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για το παιχνίδι. Αναμένεται πως θα βρεθεί αρκετός κόσμος στο ΓΣΠ το ερχόμενο Σάββατο, έστω και εάν βρισκόμαστε σε περίοδο διακοπών. Είναι νωρίς ακόμη για να εκτιμήσουμε πού θα φτάσει η προσέλευση. Πιο καλή εικόνα θα έχουμε το απόγευμα της Παρασκευής. Η προπώληση συνεχίζεται από τα εκδοτήρια στη Λευκωσία, από τον ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού και ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας και μέσω του Online Ticketing. Επίσης, εισιτήρια θα υπάρχουν και στα ταμεία του σταδίου την ημέρα του αγώνα, από τις 17:00. Δεν θα ισχύσει η Κάρτα Φιλάθλου στο παιχνίδι. Ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας. Τα παιδικά εισιτήρια θα δίνονται δωρεάν στις εισόδους».

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας, λέγοντας ότι έχουν ξεπεραστεί τα 3,900 και σύντομα θα φτάσουν τις 4 χιλιάδες.

«Έχουμε ξεπεράσει τα 3900 εισιτήρια διαρκείας και απομένουν περισσότερες από 20 ημέρες μέχρι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μας. Υπενθυμίζουμε πως το φιλικό παιχνίδι με την Ανόρθωση συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο των εισιτηρίων διαρκείας. Αυτή είναι μια κίνηση που πρώτη φορά γίνεται από την ομάδα μας. Στοχεύει, σε συνδυασμό με τις μειωμένες τιμές και τις ευκολίες πληρωμής, στο να καταστήσει ακόμη πιο ελκυστικό το πακέτο εισιτηρίων διαρκείας, αλλά και να αποδείξει την εκτίμηση της ομάδας προς τους φιλάθλους της. Επίσης, όσοι φίλαθλοι είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας μέχρι το παιχνίδι με τον Απόλλωνα για την 4η αγωνιστική, θα μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν ένα Dacia Duster 4Χ4 προσφορά του Ομίλου Πηλακούτα. Θυμίζουμε πως γίνονται και ευκολίες πληρωμής για όσους το επιθυμούν».