Home TOP NEWS Ανοικτές θέσεις για τρεις μεταγραφές

Ανοικτές θέσεις για τρεις μεταγραφές


Η ανακοίνωση αποδέσμευσης του Ρούμπεν Άλβες ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη. Ο ποδοσφαιριστής δεν έπεισε με την παρουσία του στις προπονήσεις και τα φιλικά και αποχώρησε.

Πλέον η εξέλιξη αυτή ανοίγει ακόμη μία θέση για μεταγραφή. Από δύο  έγιναν τρεις οι ανοικτές θέσεις στο ρόστερ και πιθανότατα μέχρι το τέλος της μεταγραφική περιόδου να καλυφθούν.

Δεδομένη είναι η προσπάθεια για απόκτηση αριστερού μπακ και από κει και πέρα μάλλον η ομάδα θα κινηθεί για την ενίσχυση στην επίθεση ενώ το πιο πιθανόν είναι, να γίνει προσπάθεια για να ενταχθεί στο ρόστερ άλλος ένας κεντρικός αμυντικός.

Δεν αποκλείεται βέβαια να παρθεί απόφαση για ενίσχυση και στη θέση του ανασταλτικού μέσου ωστόσο με τα σημερινά δεδομένα αυτό το ενδεχόμενο διατηρεί τις πιο λίγες πιθανότητες.

Η ανακοίνωση για τον αριστερό μπακ πάντως δεν θα αργήσει να έρθει. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα για ενίσχυση και με ποδοσφαιριστές καταλόγου Β’, να είναι δηλαδή κάτω των 22 ετών.

Η προσπάθεια ενίσχυσης πάντως ενδεχομένως να ολοκληρωθεί λίγο πριν κλείσει το χρονικό περιθώριο που δίνει δικαίωμα για μεταγραφές.