Home TOP NEWS Ανυπομονησία απ’ όλους για το αυριανό φιλικό

Ανυπομονησία απ’ όλους για το αυριανό φιλικό


Μια μέρα μακριά από το πρώτο φιλικό επί Κυπριακού εδάφους για την ΟΜΟΝΟΙΑ, που θα αγωνιστεί μετά από αρκετό καιρό μπροστά στον κόσμο της. Μια εντελώς διαφορετική ομάδα με την περσινή θα δουν οι φίλαθλοι του «τριφυλλιού», που ανυπομονούν να βρεθούν στο γήπεδο το απόγευμα του Σαββάτου.

Με ανυπομονησία περιμένουν και όλα τα νέα αποκτήματα της ομάδας τον φιλικό αγώνα με την Ανόρθωση, έχοντας πάρει μια γεύση στην πρώτη προπόνηση, όμως τώρα η ατμόσφαιρα θα είναι διαφορετική. Οι «πράσινοι» θα παίξουν μπροστά από το κοινό της ομάδας, που αν και για φιλικό θα περιμένει να δει όρεξη και ενέργειες που θα ενθουσιάσουν. Άλλωστε, το αποτέλεσμα θα είναι σε δεύτερη μοίρα, αλλά ακόμη και οι κινήσεις των παικτών στον αγωνιστικό χώρο θα… περάσουν από κόσκινο.

Ασφαλώς κανείς δεν περιμένει πολλά, όμως ο απαιτητικός πράσινος λαός αγωνιά ενόψει της νέας σεζόν και θέλει να δει… μερικά σημάδια που θα φέρουν αέρα αισιοδοξίας. Σίγουρα τίποτα ουσιαστικό δεν εξαρτάται από μια φιλική αναμέτρηση, αλλά όπως και να το κάνουμε κανείς απ’ όσους θα πάνε στο γήπεδο δεν θα φύγει χωρίς να σχολιάσει τι είδε και να βγάλει κάποια συμπεράσματα, θετικά ή αρνητικά.