Home TOP NEWS Ανυπομονησία από τον κόσμο για τα φιλικά στην Κύπρο

Ανυπομονησία από τον κόσμο για τα φιλικά στην Κύπρο


Πολλά είναι τα μηνύματα που παίρνουμε καθημερινά, σχετικά με τα φιλικά που θα δώσει η ομάδα μας στην Κύπρο, πριν την έναρξη των επίσημων της υποχρεώσεων. Αυτό αποτυπώνει και την ανυπομονησία του κόσμου να δει από κοντά την ομάδα του.

Κάθε χρόνο τέτοιο καιρό, με την επιστροφή της ομάδας από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ο κόσμος ανυπομονεί να μάθει τα φιλικά που θα δώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ για να προετοιμαστεί κατάλληλα. Για άλλη μια χρονιά έχει χτιστεί μια εντελώς νέα ομάδα και όλοι μας περιμένουμε να δούμε τους ποδοσφαιριστές και κυρίως τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Αρκετός κόσμος μάλιστα ρυθμίζει τις διακοπές του ανάλογα με τα φιλικά της ομάδας, καθώς πολλοί είναι αυτοί που τα συνδυάζουν και τα δύο, γι’ αυτό και τα αναμένουν με ανυπομονησία. Για την ώρα δεν έχει ανακοινώσει τίποτα επίσημο η ΟΜΟΝΟΙΑ, παρότι υπάρχει ήδη συμφωνία με Ανόρθωση (10/8, ΓΣΠ) και Νέα Σαλαμίνα (17/8, «Αμμόχωστος») με τους «ερυθρόλευκος» μάλιστα να το ανακοινώνουν και επίσημα.

Αναμένεται και η επισημοποίηση από την ομάδα μας, καθώς και για τα άλλα φιλικά που θα δώσει, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι τέσσερα στο σύνολο.