Home TOP NEWS Απαγορεύεται ο αποπροσανατολισμός…

Απαγορεύεται ο αποπροσανατολισμός…


Το μεταγραφικό μονοπωλεί το ενδιαφέρον τις τελευταίες μέρες και η αλήθεια είναι πως ότι κι αν γραφτεί, ότι κι αν λεχθεί, θα συνεχίσει να το κάνει μέχρι την 31η Αυγούστου. Απομένουν 5 μέρες για το τέλος της μεταγραφικής, η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται κοντά σε αμυντικό και είναι απόλυτα φυσιολογικό να αγωνιούμε για το ποιος θα είναι ο εκλεκτός που θα συμπληρώσει τελικά το ρόστερ της ομάδας μας. Στις 31/8 όμως, η ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει και αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα τον οποίο επιβάλλεται να κερδίσει.

Και δεν θα σταματήσουμε να επαναλαμβάνουμε τη σημασία του να μπει δυνατά η ομάδα στο πρωτάθλημα, να πάρει τις νίκες στα θεωρητικά βατά παιχνίδια, να κτίζει σιγά σιγά αυτοπεποίθηση και δυναμική, να βρίσκει τα πατήματα της. Ουσιαστικά το τελευταίο είναι αυτό που μετράει περισσότερο και ενόψει των ντέρμπι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ επιβάλλεται να βελτιώνεται και να προοδεύει μέσω των παιχνιδιών της, επιβάλλεται και να το κάνει κερδίζοντας, να βλέπει ψηλά.

Για χρόνια μπαίνουμε στραβά στο πρωτάθλημα και στη συνέχεια τρέχουμε να μαζέψουμε τη διαφορά. Ανεξάρτητα από την απόδοση του περασμένου Σαββάτου, ανεξάρτητα από τις όποιες μεταγραφικές διεργασίες, η νίκη κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα είναι αδιαπραγμάτευτη και όσο σημαντική είναι οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι του μαραθωνίου.