Home TOP NEWS Δεν προχωρά σε προπώληση εισιτηρίων η ΟΜΟΝΟΙΑ (Ανακοίνωση)

Δεν προχωρά σε προπώληση εισιτηρίων η ΟΜΟΝΟΙΑ (Ανακοίνωση)


Δεν είχε άλλη επιλογή η ΟΜΟΝΟΙΑ από το να αναστείλει την προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της πρεμιέρας με την Δόξα και αυτό διότι εκκρεμεί η αδειοδότηση του Μακαρείου σταδίου από την συγκεκριμένη Αρχή. Θα χρειαστεί, όπως πληροφορούμαστε, μέχρι την Πέμπτη να γίνουν στο Μακάρειο συγκεκριμένες βελτιώσεις στα συστήματα ασφαλείας με την ομάδα μας να είναι στην αναμονή…

Η ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Έχουμε ενημερωθεί ότι η απόφαση από την Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων για το κατά πόσο θα αδειοδοτήσει το Μακάρειο στάδιο για την αγωνιστική περίοδο 2019-20 θα ληφθεί το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή (23/08).

Όπως μας έχει αναφερθεί από τον ΚΟΑ, θα προηγηθούν όλοι οι προβλεπόμενοι έλεγχοι από τους αρμόδιους φορείς του κράτους, τις γνωματεύσεις των οποίων θα λάβει υπόψη η Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων για την τελική της απόφαση.

Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια του κόσμου που θα δώσει το παρών του στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τη Δόξα. Ως εκ τούτου δεν θα προχωρήσουμε σε προπώληση εισιτηρίων μέχρι να γνωρίζουμε εάν θα αδειοδοτηθεί το Μακάρειο στάδιο.

Ευχαριστούμε τον κόσμο μας για το ενδιαφέρον που επιδεικνύει για να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας στην πρεμιέρα και τον καλούμε να αναμένει τις επίσημες μας τοποθετήσεις σχετικά με τα εισιτήρια του αγώνα με τη Δόξα.