Home TOP NEWS Η παρουσία των νεαρών, ελπίδα για το μέλλον…

Η παρουσία των νεαρών, ελπίδα για το μέλλον…


Το χθεσινό φιλικό, παρά το γεγονός ότι η ομάδα μας παρουσιάστηκε με μια διαφορετική ενδεκάδα, άφησε μια αισιόδοξη νότα για το άμεσο μέλλον. Αναφερόμαστε ασφαλώς στην παρουσία πολλών νεαρών, όπου τα δείγματα τους ήταν πέρα για πέρα ενθαρρυντικά.

Ήταν γνωστό εδώ και μέρες ότι ο Μπεργκ θα μοιράσει τον χρόνο στους ποδοσφαιριστές, από τη στιγμή μάλιστα που προγραμματίστηκαν δύο φιλικά σε δύο μέρες. Ο Νορβηγός κόουτς επέλεξε στο χθεσινό φιλικό να δώσει ευκαιρίες σε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές για να πάρουν μια πρώτη εμπειρία από τέτοιου είδους παιχνίδια. Μπορεί η ενδεκάδα να ήταν διαφορετική από τα προηγούμενα φιλικά, ωστόσο η εικόνα της ομάδας ήταν και πάλι αρκετά καλή και αυτό ήταν και το μεγαλύτερο στοίχημα για τα παιδιά αυτά. Πολλοί από αυτούς συστήθηκαν για πρώτη φορά στον κόσμο της ομάδας (ο Σακκής σκόραρε μάλιστα) και έστειλαν το δικό τους μήνυμα, ότι ανά πάσα στιγμή μπορούν να αρπάξουν την ευκαιρία όποτε τους ζητηθεί να το κάνουν.

Ευχόμαστε όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά και να αποτελέσουν την ελπίδα του μέλλοντος.