Home TOP NEWS Η θέση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τους Μάγκλιτσα-Ρομπέρζ και τα διάφορα δημοσιεύματα

Η θέση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τους Μάγκλιτσα-Ρομπέρζ και τα διάφορα δημοσιεύματα


Στις ραδιοφωνικές τοποθετήσεις που έκανε πριν από λίγο, ο Ανδρέας Δημητρίου, αναφέρθηκε και στις περιπτώσεις των Μάγκλιτσα και Ρομπέρζ που είδαν το φως της δημοσιότητας. Ο εκπρόσωπος τύπου ξεκαθάρισε τη θέση της ομάδας για τους δύο ποδοσφαιριστές, αναφέροντας τι πραγματικά ισχύει.

Αναλυτικά οι αναφορές του:

Για όσα γράφονται για τον Μαγκλίτσα: «Είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής, αλλά δεν έχει γίνει κάτι. Δεν ξέρουμε από που ξεκίνησε αυτό».

Για τον Ρομπέρζ: «Είναι ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα. Δεν μπορεί να ζητείται τοποθέτηση για ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα. Αν και εφόσον οποιαδήποτε ομάδα θέλει να ενδιαφερθεί για ένα ποδοσφαιριστή άλλης ομάδας, θα πρέπει να κάνει επαφή με την ομάδα στην οποία ανήκει. Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε κάτι για παίκτη άλλης ομάδας. Αν μας ενδιαφέρει ένας ποδοσφαιριστής που έχει ομάδα, τότε θα πάμε στην ομάδα του».

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στα διάφορα δημοσιεύματα, συμπεριλαμβανομένων και αυτών, τονίζοντας ότι δεν χρειάζεται να αναπαράγεται η κάθε πληροφορία, η οποία συχνά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

«Έχουμε αναφέρει ξανά πως δεν θέλουμε ο κόσμος να εκλαμβάνει ως δεδομένο οτιδήποτε γράφεται ή λέγεται, είτε για μετεγγραφές, είτε οτιδήποτε άλλο. Δεν χρειάζεται να αναπαράγουμε την κάθε πληροφορία και να αρχίζουμε πολλές φορές μια άσκοπη και ανούσια συζήτηση για θέματα που συχνά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η ομάδα είναι εδώ για να τοποθετηθεί και να απαντήσει σε θέματα επικαιρότητας ή οτιδήποτε άλλο».