Home TOP NEWS Match Report: Νίκη στην πρεμιέρα, με καλή απόδοση αλλά και περιθώρια βελτίωσης

Match Report: Νίκη στην πρεμιέρα, με καλή απόδοση αλλά και περιθώρια βελτίωσης


Η ΟΜΟΝΟΙΑ επικράτησε με 0-2 της Δόξας στο «Μακάρειο» και πήρε το πρώτο τρίποντο της χρονιάς. Η εικόνα της ομάδας ήταν σε γενικές γραμμές αρκετά καλή, υπάρχουν όμως και περιθώρια βελτίωσης. Σκόρερ οι Ντάρμπισαϊαρ (25′) και Μποτεάκ (61′).

Α’ ημίχρονο

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε στο παιχνίδι με πολύ καλή διάθεση, με πρόθεση να κρατήσει μπάλα και να επιτεθεί. Ο Γιόρντι Γκόμεθ ήταν ο οργανωτής του παιχνιδιού της ομάδας μας και αυτόν περνούσαν σχεδόν όλες οι επιθετικές μας προσπάθειες. Η πρώτη φάση για την ΟΜΟΝΟΙΑ ήρθε με ένα άστοχο σουτ του Κούσουλου έξω από την περιοχή. Ηταν πολύ κινητικός και ο Νταρμπισάιρ ο οποίος ήταν πρωταγωνιστής σε 3-4 φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, μεταξύ αυτών το γκολ στο 25ο λεπτό αλλά και μίας μεγάλη ευκαιρίας στο 40ο. Άρχισε πολύ καλά ο Τιάγκο ενώ οι Μποτεάκ και Ορτέγα χρειάστηκαν λίγο χρόνο να μπουν στο πνεύμα του παιχνιδιού. Στο διάστημα του πρώτου 45λεπτου η Δόξα προσπάθησε να γίνει απειλητική κυρίως με κάποια σουτ έξω από την περιοχή όμως σε καμία περίπτωση δεν ανησύχησε ο Ουζόχο.

Β’ ημίχρονο

Μια διαφορετική ΟΜΟΝΟΙΑ είδαμε στα αρχικά στάδια του δευτέρου μέρους. Η Δόξα μπήκε πιο δυνατά, είχε αρκετές φάσεις και έφτασε κοντά στο να ισοφαρίσει. Χρειάστηκε σε μερικές στιγμές να επέμβει ο Φράνσις Ουζόχο, που κράτησε την εστία του ανέπαφη. Στο 61ο λεπτό και κόντρα στη ροή του αγώνα, η ομάδα μας σκόραρε απλοποιώντας τα πράγματα. Ο εορτάζων Μποτεάκ επιχείρησε απευθείας εκτέλεση φάουλ, η μπάλα κάπου κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-2. Μετά και το δεύτερο γκολ η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε τον έλεγχο του αγώνα και κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της προβάδισμα. Μέχρι το τέλος του αγώνα δεν άλλαξε κάτι σημαντικό στο παιχνίδι και η ομάδα μας έφυγε με το διπλό από το «Μακάρειο».

Συμπερασματικά

Αρκετά καλή, για πρώτο παιχνίδι, θα λέγαμε ότι παρουσιάστηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ, ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο, με σταθερή αμυντική γραμμή και πολλές επιθετικές προσπάθειες. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, η ΟΜΟΝΟΙΑ απειλήθηκε στα αρχικά στάδια, ωστόσο ένα γκολ κόντρα στην ροή του αγώνα απλοποίησε τα πράγματα και πήρε την πρώτη νίκη της χρονιάς. Καλείται πλέον, με την πάροδο του χρόνου, να μειώσει τα «νεκρά» διαστήματα και να παρουσιάσει μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι της.