Home TOP NEWS «Με τις ιαχές και το τραγούδι μας θα σπείρουμε τον ενθουσιασμό στους...

«Με τις ιαχές και το τραγούδι μας θα σπείρουμε τον ενθουσιασμό στους παίκτες»


Ετοιμάζεται η «Οργανωμένη Κερκίδα» της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να δώσει μία τη μάχη στις κερκίδες του Μακαρείου το Σάββατο το βράδυ. Βγήκε ανακοίνωση μέσω της οποίας γίνεται κάλεσμα σε όλους τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να σταθούν στο πλευρό των οργανωμένων οπαδών μας.

Η ανακοίνωση:

«Φίλαθλοι της Ομόνοιας,

Το Πρωτάθλημα αρχίζει και η εξέδρα πλημυρίζει. Με πάθος, δύναμη και μεγάλη δόση τρέλας ετοιμαζόμαστε κι εμείς για τα τσιμέντα του Μακαρείου όπου οι πλείστοι μας ανδρωθήκαμε σαν Ομονοιάτες και δώσαμε τα πάντα για το τριφύλλι.

Όλο αυτό τον καιρό παρακολουθήσαμε από κοντά την πολύ καλή δουλειά που έγινε από το ποδοσφαιρικό μας τμήμα και είμαστε σίγουροι ότι φέτος η ομάδα μας θα είναι και πάλι πρωταγωνίστρια. Και υπομονή θα κάνουμε και την πλήρη συμπαράσταση μας θα δώσουμε, αλλά αναμένουμε και από την ομάδα μας να σταθεί πλέον στο επίπεδο που αρμόζει στην Ομόνοια.

Θα είμαστε εκεί με φωνή και τραγούδι και καλούμε όλους σας να αγκαλιάσετε την προσπάθεια μας αυτή είτε είστε μαζί μας στην οργανωμένη κερκίδα είτε στο υπόλοιπο γήπεδο. Με τις ιαχές και το τραγούδι μας θα σπείρουμε τον ενθουσιασμό στους παίκτες μας και το δέος στους αντιπάλους έτσι ώστε να κατακτήσουμε τους πρώτους βαθμούς και να μπούμε για τα καλά στην μάχη.

Όλοι εκεί! Όλοι δίπλα από την Ομόνοιά μας! Όλοι με φωνή και τραγούδι να κάνουμε το Μακάρειο ξανά καυτή… έδρα»