Home TOP NEWS Στασιμότητα και αναμονή

Στασιμότητα και αναμονή


Στάσιμο παραμένει για την ώρα το θέμα με τις περιπτώσεις των Μίκαελ Γκαφούρ και Ραούλ Λοέ. Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι εκτός πλάνων, ωστόσο η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν κατέληξε ακόμη σε συμφωνία μαζί τους για λύση των συμβολαίων τους.

Από την αρχή της προετοιμασίας ήταν δεδομένο ότι οι Γκαφούρ και Λοέ δεν υπολογίζονται, παρά το γεγονός ότι πραγματοποίησαν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα το βασικό στάδιο στην Πολωνία. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν άλλαξαν απόφαση και πρόθεση είναι όπως βρεθεί η χρυσή τομή και να λυθεί κοινή συναινέσει το συμβόλαιο των δύο παικτών.

Επιπλέον, σημαντικό ρόλο στην υπόθεση διαδραματίζουν και οι μάνατζερς των δύο ποδοσφαιριστών, καθώς είναι μάλλον απαραίτητο να τους βρουν ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους, πράγμα το οποίο θα διευκολύνει και την δική μας θέση στις διαπραγματεύσεις. Οπότε επικρατεί αναμονή για να διαφανεί αν θα προκύψει κάποια εξέλιξη.

Πιθανόν εντός των ημερών να έχουμε εξέλιξη στο θέμα με τους δύο ποδοσφαιριστές που είναι εκτός πλάνων, ενώ δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας να υπάρχει οριστική κατάληξη.