Home TOP NEWS Συγκέντρωση και σοβαρότητα, τα δύο σημαντικά στοιχεία

Συγκέντρωση και σοβαρότητα, τα δύο σημαντικά στοιχεία


Η υποτίμηση είναι μια λέξη που η ΟΜΟΝΟΙΑ απαγορεύεται να έχει στο λεξιλόγιο της. Όχι μόνο για τον αγώνα με τη Δόξα στην πρεμιέρα, αλλά και για το αμέσως επόμενο με τη Νέα Σαλαμίνα, παιχνίδια που είναι, θεωρητικά, με υποδεέστερους αντιπάλους. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μια ομάδα η οποία ακόμα κτίζεται μετά από άλλο ένα Καλοκαίρι με σχεδόν σαρωτικές αλλαγές. Όσο μεγαλύτερη κι αν είναι σε μέγεθος λοιπόν απαγορεύεται να υποτιμήσει.

Ούτε να υπερτιμήσει βέβαια, να παίξει σεβόμενη το μέγεθος της. Οπωσδήποτε είναι το φαβορί, οπωσδήποτε εξαρτάται αποκλειστικά από την ίδια που θα καταλήξει η νίκη. Απλά η υποτίμηση μπορεί να φέρει εφησυχασμό και ο εφησυχασμός λάθη. Λάθη που πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν πληρώσαμε με απώλειες βαθμών και άλλα που οδήγησαν σε μουρμούρα και γενική ανισορροπία σε όλο το πράσινο οικοδόμημα. Κάθε παιχνίδι έχει τη σοβαρότητα του και σαν σημαντικό πρέπει να προσεγγίζεται.

Συγκέντρωση και σοβαρότητα, αυτά είναι τα στοιχεία που θέλουμε να δούμε το Σάββατο. Αυτά θα δώσουν νόημα στη διάθεση, τη ζωντάνια, το πάθος για τη νίκη που επίσης επιβάλλονται. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα, να συνεχίσει από ‘κει και πέρα νικηφόρα, να βρει ρυθμό και να κτίσει κερδίζοντας μέχρι να πάει στα ντέρμπι. Η ίδια θα ορίσει πως θα μοιάζει το πρωτάθλημα της και θυμίζουμε πως φέτος ο κόσμος απαιτεί κάτι καλύτερο, χωρίς δικαιολογίες.