Home TOP NEWS Θα τους δούμε στο φιλικό;

Θα τους δούμε στο φιλικό;


Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο την Ανόρθωση.

Περιμένουμε ασφαλώς να δούμε κάτι διαφορετικό από την ομάδα σε σχέση με το τι παρουσίασε πέρσι. Ο αγώνας με την Ανόρθωση θα γίνει μπροστά στον κόσμο της ομάδας μας και σε αυτόν θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε εικόνα για ένα πρώτο δείγμα των φετινών δυνατοτήτων της, παρά το γεγονός ότι το ρόστερ δεν έχει πάρει ακόμα την τελική του μορφή.

Θα έχει ενδιαφέρον πάντως να δούμε επίσης από κοντά και τους νεοφερμένους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Πέραν των Λούφτνερ, Λανγκ, Περέιρα, Τιαγκο, Βίτορ Γκόμεζ, Ουζόχο, Εζρά αλλά και των νεαρών Παναγιώτου και Κυριακίδη, οι οποίοι έπαιξαν στους προηγούμενους αγώνες, είναι και οι Ορτέγα και Μποτεάκ οι οποίοι θα έχουν μέχρι το ερχόμενο Σάββατο έναν αριθμό προπονήσεων στα πόδια τους και δεν αποκλείεται να πάρουν τα πρώτα τους αγωνιστικά λεπτά.

Αυτό βεβαίως θα κριθεί από την προπονητική ομάδα που θα αποφασίσει αν είναι οι δύο σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας για να αγωνιστούν.

Υπάρχει αναμονή και για τον τραυματία Νταρμπισάιρ και θα περιμένουμε την ενημέρωση για την εξέλιξη της κατάστασης του μέσα στο επόμενο διάστημα.