Home TOP NEWS Απουσίες και ευκαιρίες στο φιλικό με την Δόξα

Απουσίες και ευκαιρίες στο φιλικό με την Δόξα


Η προετοιμασία για τον αγώνα της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος γίνεται αυτή την εβδομάδα μετ’ εμποδίων καθώς αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Συγκεκριμένα οι Κούσουλος, Παναγή, Λανγκ, Ουζόχο, Τζιωνής, Κυριακίδης και Κακουλλής δεν θα βρίσκονται το Σάββατο στο Γέρι για τον αγώνα με την Δόξα καθώς έχουν κληθεί στις εθνικές ομάδες.

Δίνεται πάντως η ευκαιρία στον Χένινγκ Μπεργκ να χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι παίκτες που δεν έπαιξαν πολύ στους πρώτους δύο αγώνες του πρωταθλήματος ενώ είναι δεδομένο ότι θα πάρουν χρόνο και κάποιοι νεαροί.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα πάρει τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά ο Τόμας Χουμποτσάν ο οποίος σήμερα θα προπονηθεί για πρώτη φορά.

Θα είναι επίσης μία πολύ καλή ευκαιρία για παίκτες όπως οι Χριστοφή, Μίκου, Μανρίκε να καταγράψουν ενενηντάλεπτο ενώ ίσως μπει ξανά στο γήπεδο σε παιχνίδι ο Κατελάρης ο οποίος έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Ουσιαστικά το αγωνιστικό πλάνο του Μπεργκ για το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα αρχίσει να βγαίνει την επόμενη εβδομάδα όταν θα έχει όλους τους παίκτες στις προπονήσεις.