Home TOP NEWS Δημητρίου: «Αποκτήσαμε ποδοσφαιριστές που κυνηγούσαμε με επιμονή και υπομονή» (ηχητικό)

Δημητρίου: «Αποκτήσαμε ποδοσφαιριστές που κυνηγούσαμε με επιμονή και υπομονή» (ηχητικό)


Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» μίλησε πριν από λίγο ο Ανδρέας Δημητρίου. Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας αναφέρθηκε σε όλα όσα αφορούν την ΟΜΟΝΟΙΑ αυτό το διάστημα.

Το ηχητικό των δηλώσεων:

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για τον προγραμματισμό: «Έχουμε ολοκληρώσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού και μπαίνουμε σε νέο κύκλο αξιολόγησης ποδοσφαιριστών από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Δεκέμβριο, με ορίζοντα τις αμέσως επόμενες μεταγραφικές περιόδους. Ο προγραμματισμός είναι μια διαδικασία που βρίσκεται συνεχώς σε εξέλιξη. Υπάρχει ικανοποίηση από το αποτέλεσμα στον σχεδιασμό του καλοκαιριού. Αποκτήσαμε ποδοσφαιριστές που κυνηγούσαμε με επιμονή και υπομονή. Δημιουργήσαμε ένα ρόστερ με ποιότητα, που περιλαμβάνει και έμπειρους ποδοσφαιριστές με παραστάσεις σε ψηλό επίπεδο και κατακτήσεις τίτλων, αλλά και πιο νεαρούς με προοπτική ανέλιξης. Επιδίωξή μας ήταν να δημιουργηθεί ένα ρόστερ με χημεία και βάθος. Επαναλαμβάνουμε πως δεν μπορεί να δημιουργηθεί η τέλεια ομάδα μέσα σε μια μεταγραφική περίοδο. Ο προγραμματισμός συνεχίζεται με στόχο η ομάδα να γίνεται ολοένα και καλύτερη. Επιδιώκουμε τη δημιουργία κορμού και την ελαχιστοποίηση των αναγκών μας ώστε να μπορούμε να επικεντρώνουμε τις προσπάθειες ενίσχυσης μόνο σε συγκεκριμένους παίκτες και να αποφεύγουμε το ράβε – ξήλωνε που δεν βοηθά τις ομάδες να αναπτυχθούν σωστά».

Για το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα: «Καταφέραμε με καλή απόδοση να κερδίσουμε δύο απαιτητικές ομάδες, πήραμε τους έξι βαθμούς που διεκδικήσαμε και συνεχίζουμε. Κάθε παιχνίδι για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ίδιας σημασίας. Ο στόχος είναι η νίκη. Είναι θετικό ότι η ομάδα με την αγωνιστική της παρουσία έδειξε προοπτική και άρχισε να κερδίζει τον κόσμο, όμως μας περιμένει ένα ολόκληρο πρωτάθλημα στο οποίο θα πρέπει να δείξουμε σταθερότητα και συνέπεια στα θετικά αποτελέσματα και στις καλές εμφανίσεις. Η προσοχή μας πλέον είναι στραμμένη στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι και να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς».

Για σχόλια σχετικά με το πού μπορεί να φτάσει φέτος η ομάδα: «Διακρίνουμε μια τάση για εκτιμήσεις σχετικά με το πού μπορεί να φτάσει η ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος. Το δεδομένο που κρατούμε είναι πως έχει δημιουργηθεί μια ομάδα με ποιότητα, που κέρδισε τα πρώτα της παιχνίδια παρουσιάζοντας θετική εικόνα. Απ’ εκεί και πέρα, θα προσπαθούμε μέσα στο χρόνο να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι. Προχωρούμε παιχνίδι με παιχνίδι στοχεύοντας τη νίκη. Αναζητούμε σταθερότητα, τόσο αγωνιστική, όσο και στα συναισθήματά μας. Το πού μπορεί να φτάσει η ΟΜΟΝΟΙΑ κανείς δεν το γνωρίζει. Αυτό είναι κάτι που θα απαντηθεί τον Μάιο».

Για τον κόσμο: «Είναι με μεγάλη χαρά που βλέπουμε αυτό τον ενθουσιασμό, την αισιοδοξία και τη θέρμη που δείχνει ο κόσμος, αλλά και την προσμονή για να δει ξανά την ομάδα να αγωνίζεται. Είναι κάτι που είχε λείψει από την οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και έχει χρόνια να το ζήσουμε. Αυτό το σκηνικό θυμίζει άλλες εποχές, όμορφες και ευχάριστες. Αρκετός κόσμος επέστρεψε μετά από καιρό στο γήπεδο και πολλοί άλλοι εκδηλώνουν την πρόθεση να επιστρέψουν και τους θέλουμε να επιστρέψουν δίπλα στην ομάδα διότι τους χρειάζεται. Ξεχωρίζει η παρουσία οικογενειών και παιδιών. Αυτός είναι ένας από τους μεγάλους μας στόχους και χαιρόμαστε που βλέπουμε σταδιακά να υλοποιείται. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Ανυπομονούμε να ζήσουμε μαζί αυτά που μας επιφυλάσσει η σεζόν».

Για το θέμα Ρομπέρζ: «Είχαμε μπει το τελευταίο χρονικό διάστημα σε διαπραγματεύσεις με τον Απόλλωνα και τον Ρομπέρζ, όμως υπήρχαν ιδιαιτερότητες που δεν ξεπεράστηκαν και έτσι δεν έγινε η μετεγγραφή. Παράλληλα όμως αξιολογούσαμε και κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές. Φτάσαμε κοντά στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου όμως δεν κατάφερε να μείνει ελεύθερος. Έτσι κλείσαμε τον Χούμποτσαν με τον οποίο συμφωνήσαμε προτού ανακοινωθεί η κατάληξη της περίπτωσης Ρομπέρζ».

Φιλικό με Δόξα: «Στο φιλικό του Σαββάτου αντίπαλος θα είναι η Δόξα, στο πλαίσιο της μετεγγραφής του Περέιρα. Ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, ωστόσο επειδή παίζαμε με τη Δόξα στην πρεμιέρα το μεταθέσαμε για τώρα».

Εισιτήρια Διαρκείας: «Έχουμε ξεπεράσει τα 4800 Εισιτήρια Διαρκείας. Συνεχίζεται σε καλούς ρυθμούς η διάθεση κάτι που μας κάνει να αισιοδοξούμε πως μπορούμε να φτάσουμε τις 5000. Υπενθυμίζουμε τον μεγάλο διαγωνισμό για τους κατόχους Εισιτηρίου Διαρκείας: Όσοι φίλαθλοι θα είναι κάτοχοι Εισιτηρίου Διαρκείας μέχρι το παιχνίδι με τον Απόλλωνα για την 4η αγωνιστική, θα μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν ένα Dacia Duster 4Χ4 προσφορά του Ομίλου Πηλακούτα».