Home TOP NEWS Έχοντας πολλές επιλογές, θα καταστρώσει το πλάνο του ο Μπεργκ

Έχοντας πολλές επιλογές, θα καταστρώσει το πλάνο του ο Μπεργκ


Μέσα στις επόμενες προπονήσεις ο Χένιγνκ Μπεργκ θα αρχίσει να καταστρώνει το πλάνο που θα ακολουθήσει στην Πάφο η ΟΜΟΝΟΙΑ ώστε να φύγει από κει με νίκη.

Ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις πάντως στην εντεκάδα δεν θα πρέπει να αναμένουμε με τον Νορβηγό να έχει δείξει σε αυτό το σύντομο διάστημα στο πρωτάθλημα ότι έχει έναν κορμό ποδοσφαιριστών πάνω στους οποίους βασίζεται.

Ουζόχο, Λούφτνερ, Λανγκ, Λέτσιακς, Γκόμεθ και Τιάγκο δεν έχουν χάσει λεπτό έως τώρα. Σε όλα τα παιχνίδια πάντως ήταν βασικός και ο Νταρμπισάιρ.

Βέβαια μπορεί για την ώρα οι συγκεκριμένοι να είναι συνεχώς στην εντεκάδα ωστόσο έρχονται και παίκτες οι οποίοι ανεβάζουν το επίπεδο ετοιμότητας τους και σαφώς θέλουν κι αυτοί να παίζουν. Μίκου, Ορτέγα και Χούμποτσαν είναι παίκτες πρωτοκλασάτοι και από τη στιγμή που θα κριθούν απόλυτα έτοιμοι από τον προπονητή τότε σαφώς έχουν μεγάλες πιθανότητες για να εκτοπίσουν τους σταθερά εντεκαδάτους.

Τζιωνής, Κακουλλής και Κούσουλος σκόραραν στο φιλικό με τον Άρη, ο Μανρίκε ήταν πολύ καλός ενώ και ο Ζοέλ αρχίζει να μπαίνει σιγά σιγά στο κλίμα της ομάδας αντιλαμβανόμενος τις απαιτήσεις της. Ανεβαίνει σταθερά και ο Κατελάρης.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Μπεργκ έχει πλειάδα επιλογών στα χέρια του και όπως ανέφερε πρόσφατα διαθέτει την ευελιξία να κάνει τις πιο σωστές επιλογές ανά περίσταση.