Home TOP NEWS Επίδοξος πρωταθλητής ο Απόλλων, ομάδα με μεγάλες βλέψεις η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ

Επίδοξος πρωταθλητής ο Απόλλων, ομάδα με μεγάλες βλέψεις η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ


Ανέκαθεν, το παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τον Απόλλωνα θεωρείται ως ένα από τα πιο ελκυστικά του Κυπριακού πρωταθλήματος. Πάντοτε οι αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων προσφέρουν πολλές συγκινήσεις και ενίοτε πολλά γκολ.

Τα τελευταία χρόνια βέβαια ο Απόλλων έχει πάρει τον αέρα της ομάδας μας εκμεταλλευόμενος την κακή της αγωνιστική εικόνα.

Ξέρουμε ότι ο Απόλλων είναι και φέτος επίδοξος πρωταθλητής, είναι μάλιστα η ομάδα που παρουσίασε την τελευταία τριετία το πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο και δικαιούταν να πάρει τίτλο/ους, όμως αύριο θα βρει απέναντι του μία αναγεννημένη ΟΜΟΝΟΙΑ έτοιμη και αυτή για μεγάλα πράγματα.

Δεν θα πρέπει πάντως να ξεχνάμε ότι η αντίπαλος μας αύριο είναι πολύ πιο έτοιμη ως ομάδα καθώς άρχισε νωρίς τις επίσημες υποχρεώσεις της στην Ευρώπη. Διαθέτει στο ρόστερ της πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Ζελάγια, Παπουλής, Πέδρο, Γιαννιώτας, Σαρδινέρο είναι πολύ επικίνδυνοι επιθετικά ενώ είναι και ο Φακούντο ο οποίος μάλλον αύριο θα απουσιάσει.

Η αλλαγή προπονητή στην ομάδα της Λεμεσού δεν μπορούμε να ξέρουμε αν θα επηρεάσει θετικά ή αρνητικά ωστόσο είμαστε σίγουροι ότι το τεχνικό τιμ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έκανε την προεργασία του και ξέρει τι θα αντιμετωπίσει αύριο η ομάδα.

Πάντως με το πρόσωπο που έδειξε η ομάδα του Μπεργκ στον αγώνα με την ΑΕΚ μάλλον δεν έχει ούτε να ζηλέψει κάτι από κανέναν αντίπαλο αλλά ούτε μια να φοβηθεί κάποιο παιχνίδι.

Περιμένουμε έναν πολύ ενδιαφέρων αγώνα και την ΟΜΟΝΟΙΑ ακόμη πιο έτοιμη για να κάνει το χορτάρι στο ΓΣΠ αφιλόξενο για τους παίκτες του Απόλλωνα.