Home TOP NEWS Ευκαιρία… για δοκιμές

Ευκαιρία… για δοκιμές


Φιλικό αγώνα δίνει στις 18:00 η ομάδα μας απέναντι στη Δόξα στο «Ηλίας Πούλλος». Ο Χένινγκ Μπεργκ έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετά πράγματα στο σημερινό φιλικό, δίνοντας παράλληλα χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν αρκετά μέχρι τώρα.

Εκμεταλλευόμενη τη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής, η ΟΜΟΝΟΙΑ διευθέτησε φιλικό παιχνίδι με την ομάδα της Κατωκοπιάς και πρέπει να αντιμετωπιστεί σαν ένα κανονικό παιχνίδι. Είναι επίσης μια καλή ευκαιρία για να διατηρηθούν οι ποδοσφαιριστές σε εγρήγορση, ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρουν παίκτες οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν αρκετά μέχρι τώρα, ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τραυματισμό, καθώς επίσης και νεαροί της Ακαδημίας. Το σίγουρο είναι ότι ο προπονητής της ομάδας μας, θα δοκιμάσει πολλά πράγματα όσον αφορά το τακτικό κομμάτι, μιας και προσφέρεται από έναν τέτοιο αγώνα.

Υπενθυμίζουμε ότι το φιλικό θα είναι κλειστό για κόσμο και ΜΜΕ. Με το πέρας του φιλικού θα ενημερώσουμε για όλα όσα συνέβησαν.