Home TOP NEWS Η «ακριβή» Πάφος, η αρνητική παράδοση, διαφορετικά φέτος τα δεδομένα

Η «ακριβή» Πάφος, η αρνητική παράδοση, διαφορετικά φέτος τα δεδομένα


Μπήκε στο πρωτάθλημα δυναμικά κερδίζοντας στο Αμμόχωστος την Νέα Σαλαμίνα με 2-1 ωστόσο η συνέχεια για την ομάδα της Πάφου δεν ήταν ανάλογη. Έχασε τρεις διαδοχικούς αγώνες, από ΑΕΚ, Απόλλωνα και Ανόρθωση και έμεινε στα χαμηλά της βαθμολογίας.

Η διοίκηση της ομάδας της Πάφου ξόδεψε πάρα πολλά λεφτά για να δημιουργήσει μία ομάδα η οποία να μπορεί να ανταγωνιστεί για τις ψηλές θέσεις του πρωταθλήματος, κάτι που μέχρι στιγμή δεν το αποδεικνύει. Νέμετς, Σακό, Πάντσεον, Γουίλιαμς, Αραγιούρι είναι μερικά από τα πολύ καλά ονόματα που διαθέτει στο ρόστερ της η Πάφος η οποία πρόσφατα απέκτησε και τον Λαφράνς.

Είναι δεδομένο ότι στον αγώνα που έρχεται με την ΟΜΟΝΟΙΑ, η ομάδα του Κόπιτς θα είναι διψασμένη για τη νίκη.

Η ομάδα μας θα πρέπει  σίγουρα να πάει στο «Στέλιος Κυριακίδης» υποψιασμένη και έτοιμη για να αντιμετωπίσει τις δύσκολες συνθήκες.

Πάντως η Πάφος έχει δημιουργήσει και ένα μίνι σερί απέναντι στην ΟΜΟΝΟΙΑ έχοντας κερδίσει τους δύο περσινούς αγώνες μαζί μας αλλά και τα τελευταία δύο παιχνίδια που έγιναν στην Πάφο. Η τελευταία νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εκεί ήρθε τον Φεβρουάριο του 2016 σε αγώνα για το κύπελλο.

Τα πράγματα βέβαια φέτος είναι εντελώς διαφορετικά, η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει στην Πάφο με άλλη ψυχολογία και διαφορετική δυναμική. Η ομάδα μας έδειξε την ποιότητα της σε αυτό το πρώτο στάδιο του πρωταθλήματος και σαφώς έχει όλα τα φόντα να φύγει από την έδρα μίας δύσκολης ομάδας με επιτυχία.