Home TOP NEWS Η δύσκολη αποστολή και η σημαντικότητα του «διπλού»

Η δύσκολη αποστολή και η σημαντικότητα του «διπλού»


Μια δύσκολη αποστολή θα έχει το ερχόμενο Σάββατο η ΟΜΟΝΟΙΑ απέναντι στην Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης». Η ομάδα μας καλείται να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στην ανοδική της πορεία, παίρνοντας το ζητούμενο που δεν είναι άλλο από τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ασφαλώς και κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν φαντάζει. Μπορεί η Πάφος μέχρι τώρα να μετράει μόνο ήττες απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι μια νέα ομάδα που ακόμα προσπαθεί να βρει τα πατήματα της, έχοντας κάνει τις πιο ποιοτικές μεταγραφές (βάση ονομάτων) στο πρωτάθλημα. Οι άνθρωποι της Παφιακής ομάδας έχουν υψηλές βλέψεις για φέτος και αν μη τι άλλο, η Πάφος θα είναι μια δύσκολη αντίπαλος για όλους. Το παιχνίδι χρίζει ιδιαίτερης προσοχής και η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να πάει απολύτως συγκεντρωμένη για να πάρει το διπλό. Ένα διπλό που θα έρθει εάν και εφόσον η ομάδα μας παρουσιάσει και πάλι το καλό της πρόσωπο, με βελτιωμένη έκδοση και διορθώνοντας τα όποια λάθη έδειξε μέχρι τώρα.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας πρέπει να κάνουν υπερπροσπάθεια και να ιδρώσουν αρκετά για να πάρουν το ζητούμενο. Εφόσον το καταφέρουν, θα δώσουν μεγάλη ικανοποίηση στον κόσμο και στην ομάδα γενικότερα, δίνοντας σε όλους ακόμη περισσότερη ψυχολογία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.