Home TOP NEWS Κανένας λόγος βιασύνης…

Κανένας λόγος βιασύνης…


Όπως ενημερώσαμε και προηγουμένως, ο Μποτεάκ ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του. Ορατό είναι το ενδεχόμενο να χρειαστεί περισσότερο χρόνο από ότι αρχικά εκτιμήθηκε, ωστόσο δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε λόγο για απουσία 2-4 εβδομάδων του Γάλλου ποδοσφαιριστή. Ο Έρικ Μποτεάκ απουσιάζει εδώ και ένα 10ημερο από το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και φαίνεται ότι θα χρειαστεί κι άλλο χρόνο. Ασφαλώς και είναι μια μεγάλη απουσία καθώς μιλάμε για έναν από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές του ρόστερ, ωστόσο δεν χρειάζεται να βάλουμε πίεση η οποία μπορεί να φέρει αντίθετα αποτελέσματα. Πολλές φορές στο παρελθόν βάλαμε παίκτες να παίξουν, ενώ χρειάζονταν ακόμη χρόνο και η επιλογή αυτή μεγάλωσε το πρόβλημα. Εξάλλου ο Τζίμης, που είναι ο αντικαταστάτης του, φαίνεται να βρίσκεται σε καλή κατάσταση κι αυτό φάνηκε από την παρουσία του στα δύο τελευταία ντέρμπι.

Ο χρόνος επιστροφής του Μποτεάκ θα εξαρτηθεί από την αντίδραση του οργανισμού του. Όμως το καλύτερο είναι να προφυλαχθεί και να είναι σε θέση να αγωνιστεί όταν νιώσει εντελώς καλά.