Home TOP NEWS Κι όμως, πέρσι τέτοια εποχή ελπίζαμε ότι θα αλλάξουμε επίπεδο…

Κι όμως, πέρσι τέτοια εποχή ελπίζαμε ότι θα αλλάξουμε επίπεδο…


Αφορμή για το συγκεκριμένο άρθρο μας έδωσε η ανακοίνωση της Ισπανικής Μαρίνο Λουάνκο για την απόκτηση του Λόρα. Μία ομάδα τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας επιλέγει έναν παίκτη ο οποίος ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ για να την ενισχύσει πέρσι το καλοκαίρι και να την βοηθήσει να αλλάξει, υποτίθεται, επίπεδο.

Είναι κοινώς αποδεκτό ότι οι επιλογές που έγιναν από τον Άνχελ Γκόμες το περασμένο καλοκαίρι ήταν ως επί το πλείστον αποτυχημένες. Μοναδικές εξαιρέσεις οι Γιόρντι Γκόμεθ και Κρίστιαν Μανρίκε που παραμένουν ακόμη στο ρόστερ. Ρίχνοντας μια ματιά στις ομάδες στις οποίες συνεχίζουν την καριέρα τους οι παίκτες που επελέγησαν από την ΟΜΟΝΟΙΑ πέρσι το καλοκαίρι, αντιλαμβάνεται κανείς γιατί η ομάδα μας κατέγραψε μία τραγική σεζόν. Κάποιοι έχουν μείνει στα αζήτητα, άλλοι παίζουν πλέον σε χαμηλότερες κατηγορίες ενώ υπάρχουν και αυτοί που επελέγησαν από κάποιες μικρομεσαίες ομάδες της πρώτης κατηγορίας. Μόνο ο Μεχίας, κυρίως λόγω και του παρελθόντος του, έκανε ένα καλό βήμα στην καριέρα του και πλέον ανήκει στο δυναμικό ομάδας της Τσάμπονσιηπ της Αγγλίας.

Εδώ συνεχίζουν την καριέρα τους οι παίκτες του Ανχελ Γκόμες:

Τόμας Μεχίας (Μίντλεσμπρο – Τσάμπιονσιηπ)

Μίκαελ Γκαφούρ (Fc Andora – 3η Ισπανίας)

Αλμπέρτο Λόρα (Μαρίνο Λουάνκο – 3η Ισπανίας)

Χουανάν Εντρέαν (UD Melilla – 3η Ισπανίας)

Σάσα Ζίβετς (Ζάγκλεμπιε Λουμπίν – 1η Πολωνίας)

Κρίστιαν Μόντες (CF Badalona – 3η Ισπανίας)

Φράνιο Πρετσέ (Καρπάτι Λβιβ – 1η Ουκρανίας)

Νταβίντ Ραμίρεζ (Σαπρίσα – 1η Κόστα Ρίκα)

Μάρκο Μότα (Χωρίς ομάδα)

Ραούλ Λόε (Χωρίς ομάδα)

Χουάν Αλμπίν  (Ράμπλα Τζούνιορς – 1Η Ουρουγουάης)

Χόρχε Ενρίκεζ  (Σαλαμάνκα – 3η Ισπανίας)

Τζόρνταν Γκρίνιτς (Χωρίς ομάδα)

Ίσμα Λόπες (Τενερίφη – 2η Ισπανίας)

Το πάθημα πάντως φαίνεται να έγινε μάθημα φέτος. Το παράξενο πάντως της όλης υπόθεσης είναι ότι αυτοί που έκαναν τις επιλογές πριν από ένα χρόνο θεώρησαν ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μπορούσε να «κτυπήσει» μέχρι και το πρωτάθλημα.