Home TOP NEWS Να μη ξεχνάμε τους στόχους μας…

Να μη ξεχνάμε τους στόχους μας…


Στον απόηχο της μεγάλης νίκης κόντρα στον Απόλλωνα, πολλοί φίλοι της ομάδας έκαναν αναφορά στους στόχους της φετινής ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Καλό είναι να θυμόμαστε ότι κανείς από επίσημα χείλη δε μίλησε για πρωτάθλημα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μια καινούργια ομάδα και χρειάζεται σοβαρό πλάνο για να αναρριχηθεί εκεί που προστάζει η ιστορία της. Ομάδες σαν τον Απόλλωνα και την ΑΕΚ, δεν έκαναν πρωταγωνιστικό σύνολο χτες, αλλά το χτίζουν εδώ και τουλάχιστον μια πενταετία.

Πρώτιστος στόχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για φέτος, πρέπει να είναι η εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου και η διατήρηση ενός κορμού που θα της επιτρέπει του χρόνου να ανέβει ποιοτικά με τις προσθήκες. Με το ράβε ξήλωνε κάθε χρόνο είναι σχεδόν αδύνατον να φτιάξεις ομάδα και χρειάζεται πλάνο από τους υπεύθυνους.

Νίκες σαν αυτές του περασμένου Σαββάτου, ανεβάσουν το ηθικό των παικτών αλλά και συνδράμουν στην ανάκτηση μερικής από της χαμένης μας αίγλης, γι’ αυτό και είναι απαραίτητες. Σε κάθε περίπτωση, ομάδα κάνεις σε βάθος χρόνου και όχι μέσα σε ένα καλοκαίρι, και αυτό αφορά όλους τους τομείς. Προσγειωμένα, λοιπόν, συνεχίζουμε τη δουλειά…