Home TOP NEWS Νέος κόσμος στην κερκίδα και ιδανικό μομέντουμ σε όλα τα επίπεδα

Νέος κόσμος στην κερκίδα και ιδανικό μομέντουμ σε όλα τα επίπεδα


Στα δύο πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος η παρουσία του κόσμου της ομάδας ήταν έντονη. Ιδιαίτερα στο ΓΣΠ, στον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα, τα 9 χιλιάδες εισιτήρια που κόπηκαν αποτελούν αριθμό ρεκόρ σε παιχνίδι πρωταθλήματος από την ημέρα που λειτούργησε το μέτρο της κάρτας φιλάθλου.

Μάλιστα όπως μαθαίνουμε είναι αρκετοί αυτοί που επιστρέφουν ύστερα από καιρό στην εξέδρα. Ενδεικτικό αυτού, το γεγονός ότι στις πρώτες δύο αγωνιστικές πέραν των 1000 ατόμων εξέδωσαν κάρτα φιλάθλου για να έχουν δικαίωμα εισόδου στα γήπεδα.

Είναι πλέον φανερό ότι ο πολυπληθής κόσμος του τριφυλλιού είναι αποφασισμένος, θέλει να σταθεί στο πλευρό της ομάδας και να την στηρίξει και αν η ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίσει την ανοδική της πορεία, ανοδικά θα είναι και τα νούμερα των οπαδών της στα παιχνίδια της.

Έκανε μία πολύ εύστοχη τοποθέτηση ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας το μεσημέρι σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις. Ο Ανδρέας Δημητρίου είπε πως το πιο σημαντικό είναι ότι οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πλέον ανυπομονούν για το επόμενο παιχνίδι της, αδημονούν να την δουν ξανά στο γήπεδο και αυτό είναι κάτι που δεν ίσχυε στο πρόσφατο παρελθόν.

Η ομάδα αποδίδει καλά, ο κόσμος την χαίρεται και όλοι ευελπιστούμε ότι θα δοθεί συνέχεια σε αυτό το πολύ καλό μομέντουμ που έχει δημιουργηθεί, τόσο εντός της ομάδας όσο και στις τάξεις των οπαδών της.