Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο Παπασταύρου μαζί με τον κόσμο της ομάδας

Ο Παπασταύρου μαζί με τον κόσμο της ομάδας


Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανάρτησε βίντεο στο επίσημο της κανάλι, με τον Σταύρου Παπασταύρου και τις συνομιλίες που είχε με τον κόσμο της ομάδας, στο Fan Day πριν τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά:

«Δεν χάνει ευκαιρία να συνομιλήσει με τον κόσμο της ομάδας ο πρόεδρος, Σταύρος Παπασταύρου, κάτι που έκανε και στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα! Τόσο πριν την έναρξη του αγώνα όσο και μετά τη λήξη του, ο πρόεδρος βρέθηκε στο χώρο έξω από τη Δυτική κερκίδα όπου συνομίλησε για αρκετή ώρα με ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ και ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΣΣΕΣ.

Ο κ. Παπασταύρου θέλει να μαθαίνει τις απόψεις και τις σκέψεις του κόσμου, να απαντά σε ερωτήσεις και να ακούει εισηγήσεις. Επιδιώκει να γίνεται ένα με τον κόσμο!

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα ο πρόεδρος είχε συνάντηση με τα μέλη του Σωματείου, με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, με τους οργανωμένους φιλάθλους, όπως και με χορηγούς και συνεργάτες της ομάδας μας, ενώ όπως σημειώνουμε πιο πάνω συνομίλησε με τον κόσμο και στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, αλλά και στο παιχνίδι της ομάδας φούτσαλ για το Τσάμπιονς Λιγκ».

Δείτε στο βίντεο: